Happy Halloween
Efter simskolan i söndags Äkte jag hem, vi tog det mest lugnt pÄ dagen och vid 17 kom killarna hem. Vi Ät middag och la oss rÀtt tidigt.


Slappar!

LĂ€mnade killarna pĂ„ morgonen, Ă„kte ivĂ€g och handlade mat och gick sen ut med Messi nĂ€r vi kom hem. Åkte in till jobbet och lunchade med kollegorna, Jesper fick vara med pappa nĂ€r jag sen hade mitt lönesamtal. Han skötte sig exemplariskt och sov mest hela dagen! HĂ€mtade killarna, ut igen med hund och sen laga middag. Lite körigt nĂ€r man mĂ„ste amma mitt i allt :)

NÀr Jesper sen fÄtt mat sov han resten av kvÀllen, nÄgra matpauser bara!
Trött kille!


Innan lÀggdags va han lite vaken.

I tisdags va jag och mamma ivÀg till Sabinas grav och tÀnde ljus, det var hennes namnsdag. Sen bjöd jag pÄ fika pÄ ett café nÀra BVC dit vi skulle sen. Han hade gÄtt upp 440g pÄ en vecka!! Bra jobbat, snart ett kilo och han Àr inte ens en mÄnad, var ska detta sluta??

VÄrt sÀllskap pÄ caféet :)


Mysig kudde att ligga i pĂ„ BVC, nytt och frĂ€sch var det dĂ€r! 

I onsdags Ă„kte jag till min svĂ€rmor efter att jag lĂ€mnat killarna och rastat hunden. Hon hade bakat Ă€ppelkaka som vi fikade pĂ„ nĂ€r jag kom. Vi satt och pratade och hon fick gosa med barnbarnet. Sen tog vi en promenad ner till FĂ€ltöversten och kikade runt lite och jag blev bjuden pĂ„ god lunch pĂ„ Thelins! Barnen fick nya klĂ€der frĂ„n farmor och mellanfarmor som vi sĂ€ger :) Jesper lite nytt i strl 62/68 eftersom han vĂ€xer sĂ„ fort! Och de stora fick en varsin snygg tröja och sĂ„ lite kallingar till Ollis. Snygga killar i nya tröjor!

De sov spontant över hos Tobias pÄ kvÀllen och var hemma lediga med honom igÄr. Jag och Jesper hade en lugn dag hemma, tog en promenad till skolan dÀr jag hade bokat möte för att prata om allt stök i Melvins klass. Det gick bra!

Lite kyligt men Jesper fick ligga ute och sova ett tag.

HÀmtade upp killarna hos Tobias och Chadli och Messi vid tÄget. Sen hem och Ät middag. Mamma kom och hÀmtade Melvin som skulle sova dÀr för just nu Àr de pÄvÀg till Eskilstuna med husbilen, de ska gÄ pÄ Zoo och sova kvar dÀr. PÄ lördag fÄr Oliver sova över dÀr, mysigt :)

Jag mĂ„ste ivĂ€g och köpa godis om det kommer smĂ„ spöken och busar hĂ€r!