Jag Àr trasig!
SĂ€ger det igen, tiden flyger!! Kai och jag Ă„t en god sushi/dumpling lunch vid jobbet. Trevligt att ses och snacka ikapp lite.

Efter jobbet Äkte vi och lÀmnade Messi hos Monica, stannade dÀr en stund och Äkte sen till Micke, Chadlis kompis som bor i Solna. Han bjöd pÄ pizza och sÄ satt vi kvar dÀr ett tag och snackade. KÀnns trevligt att fÄ trÀffa de man inte trÀffat innan bröllopet :)

PÄ lördag morgon va vi upp tidigt och Äkte ivÀg till Liljeholmen pÄ Hallmans cup. Jag skulle inte vara med och spela men nÀr en av tjejerna blev skadad tÀnkte jag att jag kunde hjÀlpa till och stÄ i mÄl. Men det var ingen vidare idé för jag fick en rejÀl muskelbristning i vaden och fick bÀras ut frÄn planen... Kunde inte gÄ och blev liggandes i soffan hemma resten av helgen :(

Chadli fick handla och hÀmta Messi, jag kollade pÄ nÄgra filmer som va bra. Hela veckan har vi tagit bilen till jobbet för det har inte blivit sÄ mkt bÀttre under veckan... Va och lÄnade en krycka som underlÀttar lite. Va hos en ortoped som kÀnde pÄ benet och konstaterade det jag redan visste. Jag har ju haft det flera gÄnger tidigare men det har aldrig blivit sÄhÀr illa... Fy, sÄ jobbigt att inte kunna gÄ. Chadli har fÄtt tagit det mesta hemma med barn och allt. Jag har varit helt slut!

SÄhÀr fÀrgglad va jag imorse.

Aj aj aj...

I torsdags va vi ivÀg till Jakan, bÄda killarna klippte sig. Det va första gÄngen för Oliver och nu klipptes guldlockarna bort. KÀndes bÄde och, han var ju sÄ söt i sitt lÄnga hÄr. Nu blev han verkligen en större kille.

Nu Àr det dags!

In action.

FĂ€rdig, jag har sparat lockar!

Coola killar i djurgÄrdsfÀrger.

Oliver fick en ny fodrad regnjacka, han blir sÄ skitig pÄ dagis och Melvin fick nya Batman byxor.IgÄr va jag och fixade naglarna efter jobbet, valde franskt.

Det blev en lugn kvÀllen med benet i höglÀge och premiÀr av Let's dance.

Nu sitter vi i bilen (sena som vanligt) pÄ vÀg till Trosa för att fira Linnea som fyller 14 Är idag!! Imorn ska vi förbi Monica och ta en fika och lÀmna Messi medan vi gÄr pÄ Berwaldhallen och ser Mumin i Mumindalen.