En sommardag
Kändes härligt att vakna upp till strålande sol idag! Vi åt frukost inne, men sen tog jag med mig en kopp te och tidning ut och satt ute i morgon solen. Melvin lekte uppe ett tag men kom sen och gjorde mig sällskap nere.
 
Det var en badsugen kille!
 
16 grader i poolen, så Melvin premiärbadade :)
 
Sen åkte vi iväg till 4H gården i Akalla och tittade på lite djur och åt lunch och glass. Det var härligt väder och mycket folk där!
 
 
Melvin somnade sen i bilen och jag åkte till Jakobsbergs centrum där jag handlade lite. Köpte sommarpresent till Melvins fröknar, Alvedon, Dextrosol och tuggummi från Apoteket, amninslinne och amningströjor från HM och sen mat från Hemköp. Melvin sov nästan hela tiden, men vaknade sen och vi åkte förbi dagis och han fick överlämna present och ge de två som var där en kram och önska glad sommar!
 
Sen åkte vi hem och tog det lite lugnt här hemma en stund innan mamma kom med Melinda som ska sova här ikväll. Jag gjorde hemlagade hamburgare och klyftpotatis till middag, sen har vi degat lite i soffan och tittat på matchen.
 
Min lilla guddotter har blivit stor tjej!
 
Köpte en supersöt skylt till spjällsängen idag också, det finns en liten butik i centrum här som heter Presenterian som har jätte mycket fint!!
 
Här är skylten och den nya mobilen som jag satt upp!
 
Och här sover en annan liten prins <3
 
Nu sitter jag här i soffan och har lite "mensaktiga" värkar och bebis lever rövare, han har sin bustid i magen vid 23-tiden. Igår var vi på info på Danderyd om att föda på BB Stockholm och det verkar jättebra, vill verkligen få föda där! Så kom igen nu liten, dags att komma :)
 
Får väl gå ut och röra mig lite mer, efter promenaden igår kändes det dock som jag bara fick ont i hela kroppen, ont i svanken, magen och helt slut sen hehe...
 
 
Viveka provade Baby björn selet till Bastian, han verkade gilla det för han sov mest hela vägen.
 
Snart natti natti, imorn drar vi till Sickla och om Melvin känner för det säger vi hej hej på gamla dagiset innan vi går till Mia, Tess och Casper.