1 advent 2022

Wow så fort tiden går nu, från att ha varit 15 grader för två veckor sedan till att snön har kommit och jag har verkligen börjat få julkänslor!
 
I måndags och tisdags var det fullständigt snökaos! Såå mycket snö som kom! Jag var på jobbet men det va lite kämpigt i trafiken, tur att jag iallafall kunde ta bilen. Jobbade sen hemifrån torsdag och fredag, då hann jag även julpynta, det är så skönt att spara in restid när man jobbar hemifrån. Tycker två dagar i veckan är optimalt!
 
En liten nötknäppare inhandlades.
 
Redo att tända första ljuset.
 
Första julklapparna är inslagna!
 
Nisse har flyttat in igen.
 
 
 
Var ute i kylan och sprang, håller mina tre gånger i veckan - minst en mil blir det totalt.
 
I tisdags blev det rullbandet och bastu efter det på jobbet, bra att ha möjligheten att träna inne.
 
I fredags åkte Oliver till Gävle, han har haft en bra helg, sett bocken och varit på julmarknad.
 
Vi här hemma såg Idolfinalen i fredags, eller ja halvsov i soffan... Jag vaknar tidigt och somnar tidigt! I lördags va jag och Melvin en sväng i MOS och lämnade tillbaka ett par byxor och jag köpte en klänning till helgerna samt en tröja som jag hade på mig hos mamma på kvällen. Vi var där för lite adventsmys och middag. Jättegott och mysigt att träffa familjen.
 
En glittrig polo.
 
En suddig puss.
 
I söndags va jag en sväng på Ikea, Rusta, Ica och HM. Sen hem och sätta upp julbelysningen ute och baka första julbaket. Kenneth och Lotta med barnen kom förbi på fika och så gjorde barnen pepparkakshus, mysigt. Det var faktiskt länge sen vi sågs alla.
 
Glad första advent.
 
Någon ser koncentrerad ut.
 
Så duktiga de va!
 
Idag har jag jobbat hemifrån och imorgon åker jag in till kontoret igen. I helgen ska jag och killarna gå på julmarknad och se bio och ska även trätta Elin och gå på julmarknad och äta julbord, ser fram emot det!
0 kommentarer