Julfeeling
Vi hade en riktigt trevlig kvÀll pÄ O'Learys med jobbet och samarbetspartner. Vi körde bowling, minigolf och shuffleboard och Ät sen en god buffé. Var hemma till 22-tiden.
 
I torsdags jobbade jag hemifrÄn, hade utvecklingssamtal pÄ Jespers förskola 8:30, sen ett kundbesök innan jag fortsatte jobba. Mötte Chadli vid tÄget och byttes av sÄ Äkte jag in till stan och mötte upp Maria.
 
Vi tog en fika pĂ„ Starbucks, sen vidare till Medborgarsskolan och förelĂ€sning. Det var trevligt och lite inspirerande! Sen tog jag sjĂ€lv en prommis pĂ„ stan och kollade in julskyltningen, det var jĂ€ttemysigt. Fick lite mer julfeeling! Älskar KungstrĂ€dgĂ„rden, det Ă€r sĂ„ mysigt dĂ€r!
 
Mypspys.
 
Åkte hem och sĂ„g Wahlgrens vĂ€rld innan jag la mig.
 
Jobbade hemifrÄn Àven pÄ fredagen dÄ jag hade ett samtal i Melvins skola vid 15-tiden. HÀmtade sen Oliver och Jesper och tog helg.
 
Det blev tacos till middag och sÄ kollade vi TV, sÄ skönt med helg!
 
I lördags hade Melvin trÀning pÄ dagen, Chadli körde honom och Äkte sen med Jesper till farmor dÀr han sov lör-sön. Jojjo kom och hÀmtade mig hemma sÄ var vi en svÀng pÄ Ikea och sen Vita Villan i VÀsby. KÀkade lite, skulle hunnit promenera men tiden drog ivÀg.
 
Mötte upp Lotta och tog en promenad innan vi Ät middag och sen julpyntade jag hemma! Mysigt att fÄ upp alla tomtar och ljus.
 
I söndags var det Olivers tur att ha trÀning sÄ jag Äkte med honom till trÀningen 9 men passade pÄ att gÄ och simma under tiden han trÀnade. SÄ skön start pÄ dagen med 30 minuters simning och sen en stund i bastun.
 
Åkte hem och hĂ€mtade upp Melvin och Ă„kte till Fanny och Ludvig dĂ€r vi julbakade lite. Åt risgrynsgröt till lunch och hann snacka en stund innan vi Ă„kte till Monica och hĂ€mtade Jesper och körde sen hem.
 
PÄ lördag ska vi dit pÄ Glögg mingel sÄ dÄ fÄr vi smaka pÄ godiset!
 
Myser hos farmor!
 
Fixade utebelysningen och satte upp julstjÀrnor hemma!
 
Jesper provade ut sin Lucia utstyrsel :)
 
Chadli fixade middag och sen var det lite fix innan det var dags att gÄ och lÀgga sig och ladda inför en ny vecka. Snart december och snart första advent! Snart JUL!! KÀnns helt ok!!!