Johanna

Globetrotter
Sitter nu på flygplatsen i Wroclaw, Polen. Vi har varit på möte hos kund i jobbet, superkul att få lite tid över att kolla in stan. En riktigt mysig stad!! De förbereder för fullt för julmarknaden som börjar imorn kväll, synd att vi missade den.

(null)

(null)
I Köpenhamn där vi mellanlandade

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Ute på stan på kvällen, kollade i shoppingcenter. Köpte en supergod munk och senare mötte vi upp vår kollega Tomas på hotellet där vi åt middag och tog ett glas vin innan vi la oss.

(null)
Sov gott!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Vi hann se lite av stan och ta en kaffe innan vi åkte.

Handlade lite, bl a en sänglampa haha - oklar shopping i Polen! Hittade en jättesöt apa till Jesper, lite julpynt, mössa till Melvin och ett par byxor till mig.

Mår lite bättre och känner mig inte lika stressade idag som jag gjorde i tisdags. Så skönt att det är sol och lite varmare idag! Jesper är hemma med Chadli idag, han hade feber.

I helgen ska vi på middag hos Kai om alla mår bra. Kommer ha barnvakt till Jesper oavsett för det är lite svårt att ha honom med. Även nästa helg när vi är bjudna på middag hos Cissi & Johan. Men då får alla tre stanna hemma. Tror det kan va kul för dem också, de gillar barnvakten Matilda 😊

Annars tror jag inte att det är så mycket annat på gång nu men det är ju skönt!

Vårt flyg blir försenat, hoppas vi inte missar flyget mot Stockholm sen... vore så skönt att inte komma hem allt för sent ikväll.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress