FörestÀllning #2

Den hÀr veckan har jag varit lite nere, har varit mycket pÄ jobbet och det Àr tyvÀrr inte sÄ att man fÄr beröm varje dag sÄ det tar pÄ humöret. Det kÀndes vÀldigt skönt nÀr det blev helg igen, behövde ÄterhÀmtning.

Ryggen har gjort vÀldigt ont! Konstant vÀrk! Jag fick tid hos naprapaten pÄ tisdagen, sÄ bra! Bokade ÀndÄ ett lÀkarbesök och ska röntga ryggen för att utesluta diskbrÄck, men just nu kÀnns det faktiskt bra. SÄ skönt att slippa konstant smÀrta och kunna sova ok igen!

Jag va hos bĂ„de tandlĂ€kare, lĂ€kare och sjukgymnast i onsdags 😅 Passade ocksĂ„ pĂ„ att lĂ€mna in min förlovningsring eftersom jag lĂ€mnat in min vigselring för att byta fattning pĂ„ stenen i mitten. Ska bli sĂ„ spĂ€nnande att se resultatet!

I helgen var killarna borta sĂ„ lugnt hemma, har lĂ€st ut en bok, promenerat och fixat med lite smĂ„tt hĂ€r hemma. Vi va och sĂ„g Pernillas show pĂ„ Cirkus och va ute och Ă„t efter det. Den va sĂ„ rolig och trevligt att umgĂ„s med familjen ❀

(null)
HÀrligt vÀder ute igÄr, sol!!

(null)
Fördrink 

(null)
Redo för show ⭐

(null)

(null)
Middag pÄ BlÄ porten, vi skulle dock valt ett annat stÀlle dÄ de stÀngde redan 19 och vi hade bord 18.

(null)

(null)
Vi gick vidare till Hasselbacken pÄ ett glas.

(null)

(null)
Tack för en trevlig kvÀll!!

Idag blev vi spontant bjudna pĂ„ middag hos mamma och en god hembakt munk pĂ„ det. Blir nĂ„gra fler avsteg frĂ„n min kostplan, men sĂ„ fĂ„r det va. 

Snart dags för en ny vecka, har tvÄ sena kvÀllar inplanerat pÄ jobbet. Hoppas kunna trÀna lite mer i veckan men ska va försiktig med ryggen!
0 kommentarer