HĂ€rlig helg 🍁🍂

Full fart pĂ„ jobbet tisdag-torsdag, hade bokat in ett trĂ€ningspass men det gick jag boka om pga möte
 fĂ„r inte till trĂ€ningen alls nu och det kĂ€nns som jag har gĂ„tt upp massor i vikt đŸ˜« sĂ„ trĂ„kigt och svĂ„rt att komma in i goda vanor nĂ€r det Ă€r sĂ„ mycket pĂ„ jobbet hela tiden!

I torsdags hade vi middag med hela avdelningen pÄ The Winery, trevligt.

(null)
Jag och Janni

Jag blev inte sen utan tog en taxi och var hemma vid 20.

I fredags var jag ledig och Kai kom och hÀmtade mig vid 9:00 och vi körde till Knivsta dÀr vi stÀllde bilen vid stationen. Tanken va att vi skulle gÄ etappen Sigtuna-Knivsta som vi missat. Vi tog en Uber till Sigtuna och började gÄ.

(null)

(null)

(null)

Vi vandrade pÄ Upplandsleden och stannade för lunch efter ca tvÄ timmar.

(null)

(null)
TrÀffade lite djur pÄ vÀgen.

(null)

(null)
Hittade en gÄrdsförsÀljning.

(null)
Jag köpte med en burk honung.

(null)

(null)
SÄ fint hÀr, perfekt lunchpaus.

(null)

(null)
Kai fixar alltid sÄ god lunch till vÄra vandringar!

(null)
Kaffe pĂ„ maten 💚

NÀr vi skulle gÄ igen tittade vi pÄ kartan och sÄg att vi gÄtt Ät fel hÄll. Suck, bara att gÄ tillbaka igen. Vi irrade runt och gick fel


(null)
Fick se lite fint pĂ„ vĂ€gen, blommor! Man kan knappt tro att det Ă€r oktober?! Vi tog en kopp kaffe och saffransbulle och insĂ„g att vi var tvungna att gĂ„ tillbaka igen
 och ta en annan vĂ€g för att komma till Knivsta. 1.9 mil och 4:48 timmar skulle det ta. Bara att börja traska! Efter en mil kĂ€nde vi oss rĂ€tt slut, mörkret föll sĂ„ vi försökte fĂ„ tag i en Bolt men den avbokade oss sĂ„ vi fick kĂ€mpa pĂ„. I mörker, pĂ„ landsvĂ€gen bland bilar som körde fort fick vi gĂ„. Inte alls kul.

(null)

Men vid 19:15 nio timmar efter start nÄdde vi mÄlet. SÄ trötta, kalla och slut i kroppen. Det va skönt att komma hem och lÀgga sig i soffan, ta en varm dusch och sen lÀgga mig.

I lördags vaknade jag tidigt (som vanligt) tog det lugnt och Jesper vĂ€ntade ivrigt för att vi skulle Ă„ka och lĂ€mna honom hos mamma och HĂ„kan som skulle köra honom till ett kalas dĂ„ jag och Chadli skulle rida. Men jag tog fel pĂ„ tiden och kom pĂ„ det samtidigt som vi skulle va pĂ„ ridskolan. SKIT OCKSÅ! Jag som lĂ€ngtar efter detta blev sĂ„ irriterad pĂ„ mig sjĂ€lv. Som tur var fick vi rida men bara en timme istĂ€llet för tvĂ„. Men vi fick en egen lĂ€rare och sĂ„ fick vi prova pĂ„ att tölta, det va sĂ„ kul!!!

(null)
PÄ vÀg ut i hagen och hÀmta en av hÀstarna.

(null)

(null)
Chadli Àr redo!

(null)

(null)
SÄ fint vÀder vi fick, helt underbart!

(null)

(null)
Åh detta gör jag gĂ€rna igen! Vill börja rida!

(null)

EfterÄt var det fika pÄ cafet, god bulle och en kopp kaffe & te.

Åkte och hĂ€mtade Jesper pĂ„ kalaset och Ă„kte hem och Ă„t lunch. Va sen och fixade naglarna och var sen hemma hela kvĂ€llen. Melvin Ă„kte till GĂ€vle i fredags men Oliver ville va kvar och gĂ„ ut och busa pĂ„ Halloween sĂ„ han Ă„ker pĂ„ onsdag. BĂ„de ville ha kompisar som sov över men Jason som skulle gjort det Ă„kte hem 22:20. Men grannen Ludde sov kvar.

(null)

(null)
Frukost imorse!

Vi fixade lite pÄ tomten och sen Äkte vi ivÀg pÄ Höstmarknad pÄ Ulriksdals slott, Oliver ville inte följa med.

(null)

(null)

(null)

(null)
Höstfint ute, men ganska kallt!

Vi Äkte in till stan fÄr jag skulle fixa pÄfyllning pÄ brynen, Chadli och Jesper gick runt lite under tiden.

(null)
SÄhÀr blev det, kommer blekna lite.

Vi Äkte hem och hÀmtade baddrÀkt och handduk sÄ följde de med mig till Riddersvik och jag tog oktoberbadet. Kallt!!

(null)

(null)

(null)

(null)
Skönt nÀr jag va uppe igen!

(null)
SÄ fint hÀr!

(null)
Mitt sÀllskap!

Det fanns ett spökspÄr vid 4H gÄrden men tyvÀrr va biljetterna slut. Synd hade varit kul för killarna.

Nu Ă€r vi hemma, det Ă€r kolsvart ute redan vid 17, usch nu blir det mörka mĂ„nader. KĂ€nner hur trött jag kommer vara 😮

Skulle varit ledig lite mer kĂ€nner jag, men imorn Ă€r det jobb igen. Monica kommer hit och Ă€r med barnen och nĂ€r Oliver Ă„ker till GĂ€vle Ă„ker Jesper med henne hem. Skönt för dem med en veckas liv. Melvin och Oliver ska fĂ„ gĂ„ pĂ„ Furuviksparken pĂ„ lördag, kul för dem 🎃
0 kommentarer