Ny sÀng

Det va tur att vi jobbade hemma bĂ„da tvĂ„ i torsdags för vi fick vĂ„r nya sĂ€ng levererad dĂ„. Vi hade just hunnit bĂ€ra ner vĂ„r gamla sĂ€ng nĂ€r de ringde pĂ„ och kom med den nya.
 
Äntligen, den blev tre veckor försenad.
 
SÄ fint det blev!! Nu har vi sovit i den nÄgra nÀtter och den kÀnns jÀttebra!
 
Dagarna gick fort, vi va och kikade pÄ HalloweenklÀder pÄ torsdag kvÀll dÄ killarna fick vara utklÀdda pÄ fredagen. Oliver ville inte klÀ ut sig och till Melvin köpte vi en peruk.
 
Gick igenom det vi hade hemma och hittade denna som lillskrutt provade.
 
Jag sÄlde sen fyra olika drÀkter som de vuxit ur. Nu Àr jag pÄ G igen med försÀljning via Marketplace, perfekt att fÄ in lite extra pengar pÄ det sÀttet! Fick Àven sÀngen sÄld vilket kÀndes bra att fÄ lite pengar till den nya sÀngen.
 
Fina planeringsblock frÄn Lottas svÀgerska Elina Dahl, jag fick i present frÄn Lotta.
 
I fredags Äkte killarna till Tobias igen och ska vara dÀr tills pÄ onsdag. Jag mötte upp Jojjo i Sumpan, vi Ät thai och hade sen tid för lashlift och jag gjorde Àven browlift. Supernöjd blev jag, sÄ skönt att slippa sminka sig!
 
I lördags mötte jag upp Sussie och Jojjo och vi Ät lunch pÄ SÀby GÄrd först och sen gick vi runt och shoppade lite i Barkarby.
 
Fikapaus pÄ Espressohouse.
 
En mysig dag med dem!
 
Chadli lÀmnade Jesper hos Monica och vi hade en lugn och skön eftermiddag och kvÀll hemma med god mat och slapp i soffan.
 
IgÄr vaknade jag tidigt sÄ smög ner och kikade pÄ en film innan Chadli vaknade och vi Ät frukost. Chadli drog ivÀg och spelade fotboll och jag tog en lÄngpromenad med podd i öronen.
 
Kom hem och Ät lunch och sen Äkte jag och mamma till Sabinas grav och planterade nya blommor och tÀnde ljus, det blev sÄ fint.
 
 
Va hemma och slappade ett tag och sen Äkte vi till VÀllingby och gick pÄ bio, vi sÄg Andra sidan, en skrÀckis. Usch jag tyckte inte om den, ska inte se skrÀckisar haha... Satt och höll för öronen och kisade med ögonen.
 
 
Först va vi sjÀlva i biosalongen men sen kom det kanske ett 20 tal andra.
 
Nu Àr det höstlovsvecka, jag jobbar mÄn-ons pÄ kontoret. Idag ska Chadli hÀmta hem Jesper, jag ska trÀffa Jojjo och Sussie och ta en svÀng pÄ Ikea tillsammans.

0 kommentarer