Johanna

Julen

Det blev en bra julafton, det började lite stökigt men gav med sig. Mamma och jag var vid Sabinas grav och tände ljus, sen hem och börja laga all julmat och duka fram.

Killarna hade tagit sina klappar i strumpan, här får Jesper sin. En babblar snutte.

Grötfrukost 🎅🏽

Killarna och Monica klädde granen medan jag fixade med maten.

Mamma och Håkan kom och vi skålade i Champagne, sen åt vi och efter maten kom tomten.

Melvin hjälpte tomten att dela ut julklappar, Oliver va lite avvaktande och Jesper blev rädd ☺

Full fart och lite kaos när alla klappar skulle öppnas och skruvas.

Chadli visste inte om Melvin tog bild, äh vi pussas istället!

Det va en trevlig julafton, kul att vara värd även om vi bor lite för litet för bjudningar! Vi åt massor med gott och när jag skulle slänga skräpet så såg jag att vi glömt ett paket i förrådet! Så killarna fick det, ett spel som de blev superglada för!!

Igår hämtade Tobias killarna, Chadli körde hem Monica och jag och Jesper va hos mamma och träffade Melinda och Julia på fika och de fick julklappar.

Bus Jesper i nya fina kläder!

En selfie på oss ❤

Va bara hemma på kvällen och tog det lugnt. Egenfix med mask, fotbad och rakade ben och sen film och mys i soffan. Idag har jag varit ute en promenad och sen sett en film. Tror det blir fortsatt slapp idag, jobb imorn!

Dan före dopparedan!

Jobbade måndag och tisdag och har sen varit ledig ons-fre. Skönt att kunna varva ner och förbereda inför julen här. Imorn är det julafton! Dagen har gått i ett idag, trots att jag inte hade så mkt att göra. Men handlat det sista, bakat, lagat mat, tvättat och börjat förbereda inför imorn - nu har Oliver somnat i soffan och vi ska ha lite uppesittarkväll.

Gottebord och det sista julbaket, chokladkola.

Igår mötte jag upp Monica och vi va ute och åt middag och va sen på Cirkus och såg Jessica och Magnus julshow. Mysig kväll 😊

Snygg bild inne på toaletten haha...

Nu ska jag lägga bort telefonen och mysa lite. God Jul!!

Snart jul!!

Julveckan är här! Wow så fort det går! I måndags gjorde jag ingefärashot med citron och honung, hörde det ska va bra med en liten hut om dan.

 

Nu ska jag väl klara mig från förkylning! 

I tisdags var det Lucia, tittade live på väg till jobbet. Riktigt bra! Kom i god stämning trots att tåget va sent.

 

På jobbet bjöds det på lussekatt.

Dessvärre missade jag Olivers luciafirande men mamma och Chadli va där, i regnet... Typiskt!

 

Han ville va pepparkaksgubbe! Försökte fota med Jesper igår men det gick inge vidare, haha!

 

I onsdags passade mamma killarna här hemma och Monica passade Jesper när vi va på bankens julfest på Sergels torg. Kul att kunna gå tillsammans. Det blev inte alls sent så vi hämtade Jesper på väg hem.

 

Me and my husband ❤

I torsdags efter jobbet så hade Melvin avslutning på scouterna. Oliver följde med och vi sjöng vid lägerelden, blev bjudna på glögg, saft och pepparkakor. Vi köpte lite lotter och vann choklad.

 

Vips så var det fredag, Jesper sov hos Monica och killarna skulle till Tobias och vi till Globen på The show of Christmas. Det blev tajt med tid pga alla köer i stan... Hann bara få i oss en korv innan och skulle handla lite i kiosken men det va så lång kö så jag missade början. Inte riktigt så jag tänkt mig, men showen va riktigt bra! 

 

Levengood va konferencier och de som uppträdde va Lisa Nilsson, Lena PH, Danny, Alcazar och Miriam Bryant. Riktigt bra!

Vi fick skön sovmorgon i lördags. Såg film och åt frukost. Åkte iväg till Bro där jag skulle reklamera skorna jag köpte, men de fanns inte kvar så vi la till och jag fick en ny jacka istället!!

 
 

Och Jesper fick en ny jumpsuit av papi.

Vi handlade julklappar och fixade, hann med en hel del! Sen hem och åt lunch och så gjorde jag mig iordning. Chadli åkte och hämtade Jesper och jag blev hämtad av tjejerna och åkte till Isan på Glöggmys med middag och julklappar.

 

Julklappar 

 

Tomtenissan kom också 🎅🏽

Friends! 
 
 

Supergod efterrätt!! Allt va gott, Isan hade lagat massor med gott.

Igår va vi hemma hela dan, jag julbakade, slog in julklappar och så tog vi en promenad till Willys. Kollade på en film när Jesper sov middag. Killarna kom hem ganska sent, hann inte göra så mycket innan det va dags att sova. Ikväll va Chadli på bio och jag har lagat middag, badat och nattat barn, vikt tvätt, plockat undan.

Imorn jobbar jag sista dan sen är jag ledig ons, tors, fre så jag hinner med att förbereda inför julen!

 

Vår julgran får stå ute i år, annars får den inte stå alls... 😂