Det blev vinter igen

Har haft en hektisk jobbvecka sĂ„ har varit rĂ€tt trött pĂ„ kvĂ€llarna i veckan. Det kĂ€ndes skönt att kunna jobba hemifrĂ„n bĂ„de torsdag & fredag. 

Oliver va pĂ„ bowlingkalas pĂ„ mĂ„ndagen, Jesper Ă„kte skridskor med skolan pĂ„ tisdagen. Jag va och fixade pass med Melvin pĂ„ torsdagen. 

Jag va pĂ„ ansiktsbehandling pĂ„ torsdagen, sĂ„ skönt att unna sig. PĂ„ fredagen pĂ„ lunchen mötte jag upp Lena pĂ„ lunchen och vi badade. 

(null)

(null)
Kallt men sÄ skönt efter, vi bÄda va i mer Àn en minut.

(null)

Hade utvecklingssamtal med Jesper.
(null)
Det gÄr bra och han trivs i skolan, det kÀnns bra.

Tobias kom och hÀmtade Melvin och Oliver, de ska va dÀr pÄ sportlovet.

Jag va pĂ„ tjejmiddag hos Therese med Elin, sĂ„ gott och trevligt! Precis vad jag behövde efter den hĂ€r veckan.

(null)

(null)

(null)

(null)

Tog en taxi hem vid 00-tiden.

IgĂ„r Ă„kte jag med Chadli nĂ€r han lĂ€mnade Jesper hos farmor, men gick frĂ„n Östermalm till Södermalm dĂ€r jag mötte upp Kai. Vi kikade i nĂ„gra affĂ€rer, Ă„t lunch, gick pĂ„ Stadsmuseet och sĂ„ bjöd jag henne pĂ„ en sen födelsedagsfika pĂ„ Gunnarssons.

(null)

(null)

Mysig dag tillsammans! Åkte hem och slappade i soffan, vi lagade en sen middag och sĂ„g Mello.

Idag har vi bara varit hemma, tog en promenad, har Ă€tit lunch och nu ska jag baka lite bullar. Vi har ocksĂ„ Ă€ntligen bokat flyg till Berlin!! Yeey, vi Ă„ker i slutet av april. Det lutar ocksĂ„ Ă„t att jag kommer Ă„ka till Skottland med tjejerna i september. SĂ„ kul! Äntligen lite planerat framöver. Ska ocksĂ„ trĂ€ffa Therese pĂ„ en hotellnatt i Stockholm, har lite planer pĂ„ TĂ€llberg en helg med Elin och Therese och lite vandring med Kai. Det kĂ€nns bra â˜ș Behövet lite att se fram emot!
0 kommentarer