Trosalopp och sommarfest

Nu har dagarna bara flugit förbi igen! I fredags hÀmtade jag Melvin tidigare pÄ dagis och vi Äkte mot Trosa, det var lite köer men till slut kom vi fram via ett stopp i SödertÀlje. Vi gick ner pÄ stan och tog oss lite att Àta först.
 
 
Vackert
 
Efter det Äkte vi till Rosa och laddade och bytte om innan loppet. Vi tittade först pÄ alla barn som sprang, det var knattar och knyttar - sÄ söta :)
 
HÀr kommer Jonathan som springer mot mÄl.
 
HÀr Àr Linn och Linnea som sprang pÄ bra.
 
Vid 19:40 gick vÄr start, det var tjockt med folk sÄ det var trögt att komma ivÀg i starten men sen sÄ spurtade jag pÄ. Gjorde en bra tid och sprang pÄ 5:48 min/km - det Àr bra för att vara jag!
 
Tjejerna som sprang!
 
Nöjd med medaljen, trodde loppet skulle vara 5km men det var 4km.
 
Vid nio tiden började vi dra oss hemÄt och pÄ vÀgen ringde Jojjo och pratade lite och sa att vi kunde komma över och bada och basta. SÄ vi körde förbi Mcdonalds och köpte lite mat och sÄ Äkte vi dit. Melvin somnade i soffan ganska direkt och vi var kvar till ett. Mysigt att ta ett nattdopp :)
 
29 grader i poolen.
 
IgÄr var vi ute hela dan, klippte grÀset och fixade lite. TvÀttade och hade Albin över hÀr. NÀr klockan nÀrmade sig fyra gick Melvin till Albin och vi gjorde oss iordning för sommarfest hos Sussie och Robban i VÀsby. Vi plockade upp Jojjo och Jocke pÄ vÀgen. VÀdret var underbart skönt och vi hade en trevlig kvÀll. Jag Äkte hem rÀtt tidigt med Oliver som vaknade till vid 23, men Tobias stannade kvar och sov över hos dem.
 
Oliver kryper runt.
 
Jojjo och jag i solen.
 
Jocke och Jojjo.
 
Till bords, det bjöds pÄ pajer och massor med annat gott plock!
 
 
 
Fina Sussie.
 
Tobias sombrero :)
 
Jag och Oliver.
 
Senare pÄ kvÀllen var det frÄgesport som vi vann, hÀr lag Jocke, Tobias och Sussie.
Oliver sov till 6 imorse och jag var sÄ trött och ville inte gÄ upp. Melvin sov hos Albin inatt och det hade gÄtt jÀtte bra. Han kom hem vid 10-tiden och tog med sig bÄde Albin och Jonathan in och lekte hÀr en stund. Sen följde han med Albin hem igen och var dÀr och Ät lunch och lekte en stund. Oliver sov i flera timmar och jag började fixa lunch och plockade lite hÀr hemma. Vid 13 kom Marie och Henrik pÄ lunch och Marie hade bakat en morotskaka till fikat. JÀtte mysigt att Àntligen fÄ trÀffa Henrik som visade sig vara en riktig pÀrla! Och Marie ocksÄ för den delen, det blir alldeles för sÀllan. Nu ska vi snart fÄ i oss lite middag och ikvÀll blir det en vÀldigt tidig kvÀll i sÀngen!
 
Marie och Henrik, hoppas vi ses snart igen :)
0 kommentarer