Johanna

Till Sabina.

Idag är det din födelsedag och du skulle fylla 37 år. Önskar så att vi hade kunnat fira dig tillsammans! Jag saknar dig och tänker på dig varje dag. Vet att du finns med mig. Ha en fin födelsedag, älskar dig <3

Kväll i Chania

Sitter på Starbucks i Chanias hamn. Har ätit middag i gamla stan. Mysigt ställe, men usel mat :( Har legat på stranden i Platanias idag och avslutade vid poolen vid hotellet. Idag har Melvin verkligen gillat att bada och ville inte gå upp. Jag har ändrat mig ang att bo i Maleme, det är så skönt med lugn och ro. Sover gott om nätterna. Inget liv och byggande (som det annars alltid är!). Tog även ett bad i havet hos oss trots stenarna. Det är så mysigt att sitta och äta lunch vid stranden utan att massa bilar och mopeder kör förbi. Vi kan ju ta oss vart vi vill med bilen så vi sitter inte fast. Snart ska vi köra hemåt, det tar ca 20 min så det är inte långt. Två dar kvar att njuta innan vi åker hemåt igen!

Soligt och varmt på Kreta idag!

Hej!! Måndag och de flesta jobbar! Men inte vi... Vi ligger nu vid poolen och det är VARMT idag. Det blåser inte lika mkt och då är det inte heller så mkt vågor så jag ska nog ner och bada i havet idag. Vi åkte till Rethymnon igår och låg på den stranden jag jobbade på för 13 år sen. Träffade några som jag jobbat med. Även Albano kom och mötte upp när vi åt lunch. Han var även snäll och fixade ett rum åt oss för natten, samma ställe där jag och Marie bodde för 3 år sen. Vi strosade runt och åt en suveränt god middag i hamnen. Hummer och jätte scampis. Sååå gott! Det blåste rätt mkt där så vi körde hem till hotellet igen och ligger som sagt nu vid poolen. Kanske ska äta lite lunch snart? Vi har det bra :)