Myshelg

Veckan har verkligen gÄtt i ett! Jesper har varit hemma med farmor hela veckan. Jag va som sagt bÄde hos tandlÀkaren och frisören i tisdags. Blev lite mörkare i hÄret den hÀr gÄngen.

I onsdags jobbade jag och Äkte hem, Melvin va hos en kompis och nÀr Chadli, Monica och Jesper Äkte och handlade sÄ slumrade jag till en stund medan Oliver spelade. Somnade Àven sen nÀr barnen nattades och jag och Melvin lÄg i vÄr sÀng.

I veckan fick vi upp sÀnglampan jag köpte i Polen och grinden uppe i trappen.

(null)

(null)

Och sĂ„ fick vi se syskonbilden som togs pĂ„ killarna. JĂ€ttefina ❀
(null)

(null)

(null)
Ska bli kul att se alla enskilda bilder sen ocksÄ.

I torsdags var det ett infomöte inför skolvalet snart för Oliver, va pĂ„ det och va förbi pĂ„ Mio och köpte en lampa och hĂ€mtade Ă€ven en lampa som vi bestĂ€llt frĂ„n Ellos. Mycket lampor nu 😂

I fredags va jag i MOS pĂ„ lunchen och kollade in Black Friday rean. Köpte nya underklĂ€der, en vĂ€ska och en bok. Mötte upp Mickan pĂ„ lunch, trevligt! Sen efter jobbet va jag och Chadli en stund pĂ„ puben pĂ„ jobbet innan vi Ă„kte hemĂ„t. Va och tog ner lampan i gamla huset som vi sĂ„lde, inte helt lĂ€tt att fĂ„ ner den... 
(null)

Chadli körde hem Monica och jag och killarna kollade pÄ Idol.
(null)

(null)

I lördags gjorde jag amerikanska pannkakor till frukost, mums.
(null)

Sen hade jag tid för naglar vid 10, promenerade hem efter det. Duschade och Äkte sen och hÀmtade upp Melvin hos kompis och mamma och sÄ Äkte vi mot Trosa.

Va hos Rosa hela em/kvĂ€llen, mysigt 💕
(null)
Fin himmel utanför!

Kom hem vid 20:30, killarna va uppe en stund till och jag sĂ„g nĂ„t avsnitt och la mig sen med Jesper som inte ville sova. 

Imorse kom Fanny och Ludvig pÄ frukost hos oss, jag gjorde pannkakor, scrambled eggs och hade annnat gott. Hann dock inte fota... men de hann inte stanna sÄ lÀnge för vi va bjudna pÄ lunch hos Cissi och Johan pÄ VÀrmdö.

SĂ„ trevligt att bli bjuden pĂ„ god mat och trevligt sĂ€llskap. Kul att se deras fantastiskt fina hus ocksĂ„ och bli inspirerad. Fin utsikt idag ocksĂ„ 💕
(null)
Mys mys mys!!

Vi Äkte förbi Brisak pÄ vÀgen hem och nu sitter vi i bilen. Lite kö pÄ vÀg hem. Nu blir det middag och duscha barn innan lÀggdags och en ny vecka!

Imorn ska mami och jag gĂ„ pĂ„ All inclusive pĂ„ bio, sĂ„ jag jobbar lite lĂ€ngre innan jag möter upp henne. Ska bli trevligt. Sen pĂ„ söndag, första advent ska vi gĂ„ med stora killarna pĂ„ julkonsert och pyssel i Konserthuset, jobbet som fixar. Snart Ă€r det jul!!
0 kommentarer