Året 2018

NĂ€st sista dagen pĂ„ Ă„ret. Vi Ă€r inte friska Ă€n, jag hostar mycket och Ă€r fortfarande förkyld, Chadli likasĂ„. IgĂ„r hade bĂ„de Jesper och Oliver feber, Jesper Ă€r ocksĂ„ förkyld och hostig. Oliver sa att han mer hade ont i huvudet och halsen. Imorse hade ingen feber iaf vilket Ă€r skönt sĂ„ hoppas vi kan fira nyĂ„r imorn Ă€ven om det blir lugnt.

Jag har iallafall kommit ut pĂ„ lugna promenader, vi Ă„kte pulka i det fina vĂ€dret och jag och Melvin va i ishallen och Ă„kte skidskor ocksĂ„.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Oliver tappade sin andra tand!

IgÄr rensade jag i skÄpen hemma, ska fortsÀtta idag och tÀnkte Àven stÀda undan julen.

SÄhÀr va Äret 2018:
  • Mycket fix med nya huset som persienner, asfaltering, stenlĂ€ggning, byggt ett rum, tĂ€tat förrĂ„det, altan och plantering.
  • MĂ„nga jobbresor till Helsingfors, Oslo, Köpenhamn, Polen och Tyskland. Roligt men ocksĂ„ trĂ„kigt dĂ„ Sophie jobbade sin sista dag innan jul.
  • Det har blivit mĂ„nga resor, London över dagen med kollegor.
  • Romme i Ă„r igen, supermysigt! 
  • Ullared över dagen med Mariorna.
  • Kryssning med mamma och killarna.
  • Underbara SkĂ„ne igen, denna gĂ„ng med familjen Kindströmer.
  • Furuvik med Ådelidarna.
  • Höstlovsresa till Kreta med mamma och stora killarna.
  • Min trĂ€ning och medlem hos VV resulterade i viktnedgĂ„ng pĂ„ nĂ€stan 12kg!
Men ocksÄ en varm sommar, har aldrig badat sÄ mycket nÄnsin! Oliver har börjat skolan, han har lÀrt sig simma och tappat sina tvÄ första tÀnder. Han har ocksÄ börjat lÀsa och skriva, det gÄr verkligen framÄt!

Chadli opererade sina ögon och Àr numer fri frÄn glasögon!

Som jag brukar sĂ€ga, vi Ă€r alla friska och det Ă€r huvudsaken! Sen hoppas jag pĂ„ ett nytt jobb under det nya Ă„ret, vĂ„ra kostnader ökade rĂ€tt drastiskt iom flytten till huset sĂ„ det vore roligt att Ă€ven öka inkomsterna inte bara utgifterna. Jag ska operera ett brĂ„ck i januari som jag hoppas gĂ„r bra! Vi har lite mer fix att göra i huset med klĂ€dkammare och förvaring. Melvin fyller tvĂ„siffrigt och dĂ„ Ă€r det dags för en ny mamma/son resa, de fĂ„r göra det nĂ€r de Ă€r 5&10 Ă„r 😊 Vi fĂ„r se vart det bĂ€r av?! Mamma fyller 70 Ă„r i oktober och dĂ„ ska döttrar och mor komma ivĂ€g och fira. Det ska bli spĂ€nnande att se vad det nya Ă„ret har att bjuda pĂ„! Jag ska hĂ„lla i trĂ€ning och bra mat och siktar pĂ„ att nĂ„ mĂ„lvikt, ca 5kg till!

Vi avslutar Äret typ sÄhÀr.
(null)

Önskar er Gott Slut och Gott Nytt 2019!



0 kommentarer