Johanna

Fredag!
Sitter i soffan med ett glas rött, båda barnen har somnat. Ser att det är en vecka sen jag skrev! Berättar mer om veckan som gått imorn!

Ha en skön fredagkväll :)Äntligen helg!
God morgon lördag! Jag ser att ni varit många här inne och jag har inte skrivit på länge. Veckan har varit upp och ner, men nu tycker jag att det känns bättre. Det är så mycket skönare att komma överens och inte tvärtom!
 
Vi kommer göra så att jag bor kvar i huset och det känns väldigt skönt, speciellt eftersom det inte blir ännu större omställning för barnen. Så mycket fixande under veckan, jobb som vanligt och en del sömnlösa nätter... Men nu är det helg, det går framåt och det kommer bli bättre!
 
I veckan har vi varit iväg och klipp Melvin, han va också till läkaren eftersom han ofta är väldigt täppt i näsan och låter nasal, jag va hos mamma och bastade i torsdags vilket va skönt det är ju så kallt ute! Igår hämtade jag Ludvig efter jobbet, sen åt vi god middag här hemma. Jag nattade Oliver som hade fått lite feber, det kunde han få nån vecka efter sprutan han fick, och efter det åkte jag till Jojjo. Vi bastade också och satt och snackade ett tag, sen blev jag supertrött och åkte hemåt och sov. Vaknade av mig själv för en timme sen och strax efter vaknade Oliver. När är även Ludvig uppe och Melvin och Tobias ligger och sover. 
 
Idag har jag match vid 12:30 och sen ska jag ta tåget och åka till Therese i Katrineholm, det ska bli så mysigt att få ses för nu var det länge sen igen! 
 
Snart ska jag fixa frukost och så ska vi se om vi hinner iväg till skridskobanan vid skolan innan jag ska dra iväg.
 
Nu är det bara en månad kvar till London, nedräkning börjar - det blir toppen med en weekendresa.
 
Avslutar med bilder jag fått på de finaste jag har:
 
Måndag morgon
Lite ute i sista stund som vi alltid är hann vi precis till kyrkan. Brudparet kommer in och jag inser att de spelar Hallelujah som Sabina hade valt till sin begravning. Det blev för mycket för mig att höra den spelas i en kyrka så jag bröt ihop och började storgråta och var tvungen att sätta mig ner. Sen blev det känsligt och konstigt att lyssna och se när några gifter sig när jag själv gör motsatsen. Chris och Jeanette va jätte fina, så det var synd att det blev så...


Så fina!


Moi

Jag tog det lugnt sen på festen, vi va på Pampas Marina och fick jätte god mat, dansade och sen åkte vi hemåt vid tolv.

Trots att vi inte hade barnen så kunde jag inte sova så länge utan vaknade vid 7:15. Tittade på Greys, tog ett bad och grät. Det kändes som en propp lösts upp och hela dan igår kände jag mig så ledsen och konstig. Med rödgråtna ögon åkte jag till Rossanna och fick fina naglar. 

Pratade med Jojjo och va sen hemma. Gick och la mig med Ollis redan vid 19. Skönt! Nu ska jag upp och ta en dusch och sen åka mot jobbet!