God morgon!

I söndags var det kanon vÀder pÄ morgonen nÀr vi vaknade sÄ vi Ät frukost, stora grabbarna va inne de orkade inte ens gÄ ut. Vi va ute pÄ tomten, Tobias ryckte maskrosor och jag lÀste lokaltidningen i solstolen. Sen var det dags att Äka till sumpan och fixa naglarna hos Diana och sen hade jag egen tid! VÀlbehövlig! Jag Äkte och Ät en rÀksallad pÄ Cafe cino och sen köpte jag mig en tidning och Äkte till Pampas marina dÀr jag drack kaffe och Ät en bulle. Efter en timme i den heta solen Äkte jag vidare till Bromma Blocks och kikade lite, skönt att vara inomhus! Köpte en ny vit BH (har tydligen 75B nu! vart tog bysten vÀgen??) ett par nya invisible trosor och rakhyvlar. Glömde min hos syrran.
 
Hittade ett par gympaskor som jag vill ha, men ska vÀnta och se om nÄn rabattkupong trillar in ;)
 
Supersköna pÄ, men rÀtt dyra 1090 kr...
 
Åkte hem och bytte om och Ă„kte till Friskis och körde ett spinningpass, sĂ„ skönt och jobbigt. Ser att sommarens gosaker satt sig pĂ„ kroppen sĂ„ nu Ă€r det dags att ta tag i det. Bara för att jag Ă€r hemma och det Ă€r sommar betyder det inte att det Ă€r semester...
 
Svettigt vÀrre!
 
Va hemma hos mamma och vattnade och tog in posten och Äkte sen hem och Ät lite middag. NÀr vi senare nattat killarna var det dags för mysmiddag med hummer!
 
 
Natten till mÄndag vaknade Oliver 4... Jag gick ner och la mig i soffan dÀr jag trodde jag skulle fÄ sova, men tÀnk att EN jÀkla fluga kan störa sÄ mycket!! Men lite sömn fick jag nÀr hela jag lÄg under tÀcket sÄ flugan inte kom Ät. Det blev en frukost i bilen pÄ vÀg till Ludvigs fritids. NÀr jag kom hem började jag fixa till rummen dÀr uppe. SÄlde Ludvigs sÀng pÄ en gÄng sÄ en tjej kom och hÀmtade den, sen flyttade jag in alla Olivers grejer och gjorde fint. NÀr Tobias kom hem spacklade han igen hÄlen pÄ vÀggen efter hyllan som suttit dÀr och sÄ Äkte vi till Ikea dÀr det blev middag och sÄ köpte vi lite nytt till rummen. Jag bestÀllde Àven en sÀng till Ludvig och Melvin eftersom de nu fÄr dela rum nÀr Ludvig Àr hÀr.
 
Har letat runt lite och föll för den hÀr som det dessutom va lite rabatt pÄ! Kommer om 4 veckor.
 
Idag kom ocksÄ fotoboken som jag gjort till Oliver, jÀtte fin!
 
SÄhÀr blev det:
 
Nu fÄr alla leksaker vara uppe i hans rum!
 
Köpte hyllan och vÀggen bakom ska mÄlas vit och sÄ ska vimplarna sÀttas upp dÀr!
 
En ny mjuk matta att leka pÄ.
 
 
Lite doppresenter kom fram, mÄste bara framkalla foton nu!!
 
I Melvins rum blev det ocksÄ lite nytt.
 
HÀr fÄr grabbarna plats med sina grejer.
 
Hyllan jag fick frÄn Cissi blev bra i hörnet till alla böcker.
 
Lek pÄ g.
 
FÄr hÀnga mer pÄ övervÄningen nu :)
 
Helt ok med en kopp kaffe och morgon TV :)
 
Nu leker Melvin med Albin dÀr uppe och Oliver sover i vagnen ute. Jag passar pÄ att skriva och fixa lite. Sen mÄste vi Äka och handla mat för kylen Àr tom. Om vi orkar och vÀdret tillÄter Äker vi till 4H gÄrden i Akalla och sen ikvÀll ska jag trÀna skivstÄng 18:00. Imorn har jag bokat in ansikts- och fotbehandling, ska bli skönt! 
0 kommentarer