Besök hÀr och dÀr

Jag kÀnde inte för att trÀna i mÄndags sÄ jag tog en promenad med vagnen istÀllet efter att jag lÀmnat Oliver, skönt!

NĂ€r vi kom hem fick den hĂ€r lilla godingen gröt â˜ș


Sen dags att leka lite.

Vi var bara hemma tills det var dags att hÀmta hem brorsorna.

I tisdags va jag pÄ babysim, det va mormor som följde med denna gÄng. Det gick bra för lillskrutt, han gjorde tom tvÄ dyk! Efter Äkte vi till Bromma Blocks, mamma bjöd pÄ lunch och vi gick runt och kikade lite, jag kom hem med ett nytt sött mobilskal frÄn HM med smÄ guldhjÀrtan.

Åkte hem och han fixa o slappa en stund innan det va dags för Melvin att simma. Han gör framsteg!

Simma pÄ sidan.

I onsdags Äkte jag till Sollentuna centrum efter jag lÀmnat. Mötte upp Anneli och Elina pÄ mysfika. Gick runt lite, nÀr hon Äkt sÄ mötte jag upp Monica som varit hos lÀkare i nÀrheten. Jag köpte lite nya klÀder till Oliver som inte tycker att han har coola klÀder. Han gillar Àven tights sÄ det blev lite nytt och fint frÄn Lindex. Behövde ocksÄ nya större pyjamaser till Jesper. Hittade en madrass till resesÀngen pÄ Jysk.

Farmor/"mellanfarmor" ville köpa nÄt till grabbarna:
Melvin fick tröja och mössa.

Oliver fick en cool krokodiltröja som man knappt pÄ bilden...

Melvin fĂ„r en puss av lillebrorsan ❀

Klarar av att hÄlla i flaskan sjÀlv!

I torsdags hade jag stĂ€dhjĂ€lp hemma, sĂ„ skönt!! Det storstĂ€dades mellan 8-14. Tog en promenad, gick förbi mamma och hon följde med ut. Åkte sen hem till Roxana och Ă„t lunch dĂ€r. Det va underbart skönt att komma hem till ett rent och frĂ€scht hem!! Hon ska komma hit varannan vecka.

I fredags Äkte Melvin som vanligt med Adam till skolan och Oliver hann leka hÀr nere med Jesper, de Àr sÄ söta.


NÀr jag lÀmnat honom Äkte jag in mot Odenplan dÀr jag mötte upp Mimmi och vi Ät frukost pÄ Café Pascal. Mysigt att ses och hinna prata ikapp!! Sen mötte jag upp mamma som hjÀlpte mig hos frissan, var tvungen att sÀtta ny fÀrg i hÄret dÄ det skiftade lite i grönt...

Mamma och Jesper pÄ salongen.

Det blev bÀttre i hÄret!! Körde hem mamma och sen hem och Ät lunch, Jesper sov hela eftermiddagen och kvÀllen, vaknade bara och Ät. SÄ jag hann se ett par avsnitt och slappa rejÀlt innan Chadli kom hem. Fixade god middag och sÄg pÄ tv pÄ kvÀllen.

I lördags efter frukost packade vi bilen och Äkte mot Katrineholm. Therese gjorde sÄ goda belgiska vÄfflor till fika nÀr vi kom. Och till middag fick vi gott grillat! Mysigt att bli sÄ fint omhÀndertagna, pÄ rummet hade hon bÀddat babysÀngen och handdukar lÄg pÄ sÀngen. Riktigt trevligt!!

Eliott tittar pÄ nÀr pappa grillar.



Mums middag!!

Kollade sen pÄ Melodifestivalen och en film efter det innan vi la oss.

Vaknade och Ät frukost och hann umgÄs en stund innan vi Äkte vidare mot Trosa och firande av Linnea som fyllde 15 Är.

Jesper fick lÄna ett gym som han gillade!! Full fart!

NÀsta gÀng att umgÄs med.

Linnea och Jesper.

Mamma vill ha pussar!!

Grattis 🌾

Åkte och hĂ€mtade killarna hos Tobias och Ă„kte sen hem. HĂ€r stod en kompis, Mattias och vĂ€ntade pĂ„ oss. Han kom in och tog en fika och satt och pratade till 20-tiden. Barnen somnade fint och vi kollade pĂ„ tv och slappade en stund sen var det natti natti.

Idag lÀmnade jag Oliver pÄ dagis, Melvin har sportlov och Àr hemma med mig. Roxana kom med Matteo och Lionel. Killarna lekte bra, jag fixade lunch och hon hade med fika. Följde med dem en bit pÄ vÀg till bussen, sen vidare och hÀmtade Oliver innan vi gick hem igen. Har pysslat och lekt lite pÄ eftermiddagen, hade tÀnkt handla men hann och orkade inte riktigt det... FÄr ta det imorn efter sista babysimmet.

Klockan börjar bli mycket, dags att lĂ€gga sig snart 😊
0 kommentarer