Johanna

Hullerombuller
Det va lite hullerombuller i inlägget innan, det blir ofta så när man bloggar från mobilen?!
Nu är det iaf rättat :)
Snygga bilder på bloggen?

I söndags kände jag mig bättre, förkylningen lugnade sig. Tog det rätt lugnt ändå, va på Ikea och köpte nya ramar då våra vi hade i trappen en kväll bara rasade ner och gick sönder. Glas överallt, så nu blev det lätta med plast! Och handlade lite på Ica. Åt och slappade i soffan. 

Va förbi på fika hos mamma och Håkan och Jesper fick leka av sig. 

Har jobbat i veckan, ingen träning den får vänta tills jag känner mig helt bra. I tisdags va Melvin iväg på scouterna, hans kompis Anton började också så det tyckte han va kul. Sen var det läxläsning innan de la sig. Jag somnade också tidigt! Igår hade jag packat ner filt & kudde + bok då det var gemensam läsdag. Han fick ta med min favvobok Pricken 😊

Mamma hämtade killarna och de fick sova kvar där igår, mysigt. Chadli lämnade Jesper hos farmor och va på jobbet och firade av en kollega där och sen åkte vi tillsammans till MOS. Skruttis sov kvar hos farmor och grannen gick ut med Messi så vi stannade kvar och shoppade och åt middag på Vapiano. Mysigt att få lite egentid ❤

Chadli hittade jeans, skor och lite elektronikprylar. Jag hittade ett pannband och top på VILA, 70% resp 50% rea!!

Det blev så sjukt dåliga bilder på mig igår haha!! Karlar, de kan ju inte fota! Höll på att larva mig och jag ser bara trött ut! Men men!

Hittade också en tunnare trenchcoat, kolla in de trötta ögonen 😴😴

Försökte fota denna också som jag köpte i november, blir också skön att ha i vår! Längtar efter våren!! 
 
Nu sitter jag på tåget, tog lite sovmorgon och jobbar senare. Det är karaokepub på jobbet ikväll så jag tänkte va med en stund. Imorn är det fredag, helg igen - känns skönt. Vi ska fira Julia som fyllde år i söndags och så ska Oliver på kalas på Andys lekland. Får se om vi hittar på nåt mer?!  

Hoppas alla får en fin torsdag 💗

Ännu en risig vecka

Kände av halsen i söndags kväll och så började det om precis som sist! Först hes och ont i halsen, som igår övergick i tokförkylning! Gah, blir galen! Vill bara va frisk och få komma igång med träningen!! Vägde mig i måndags morse och hade gått ner 1 kg! Tränade zumba på lunchen vilket va helt idiotiskt eftersom jag bara blev sämre!! 

Jobbade iallafall på hela veckan trots att jag inte kände mig bra, hade tid för nagelfix i tisdags och så hade jag fått en tid hos svärmors frisör på onsdagen som gjorde fina slingor och klippte topparna. Svärmor betalade, snällt 😊 Jag har ju som jag tidigare berättat betalat en förmögenhet på mitt dumma hår!

Monica sov här ons-tors och hjälpte till med allt. Skönt! Jag kände mig dålig och gick och la mig tidigt. Melvin började också scouterna igen i tisdags. Jag har haft trevliga lunchdejter i veckan, bra att passa på när man ändå inte kan träna. Igår gick jag från jobbet vid 15, kände mig så dålig! 

Tobias hämtade killarna, kändes passande att de är där denna helgen. Jag vilade och vi tittade lite på TV innan jag la mig. Har sovit bra inatt men vaknade helt däckad ändå! Gick upp med Jesper vid 6:30 och sen kom Chadli upp vid 9. Jag låg i soffan hela förmiddagen, fy fasen så trist och jobbigt! Kände varken lukt eller smak.

Chadli va iväg och handlade hem lite mat och annat, kände mig lite bättre efter en alvedon och lite mat. Gjorde precis ingefära, chili, citron och honungs blandning som jag ska ta en shot av varje dag! Även bra för förbränningen! Idag orkar jag inte skriva in i VK appen! 

Det blir en lugn kurera helg! Hoppas på att få må bra snart!!