PĂ„sk 2016

I fredags tog jag en lĂ„ngpromenad med vagn och hund, kom hem och vĂ€ckte Chadli sent. Han Ă„t lite frukost och sen gick vi över till Kenneth och Lotta pĂ„ fika, gott och trevligt!! Kenneth har en kollega som förmodligen kan mĂ„la om hos oss i sommar nĂ€r vi Ă€r pĂ„ Kreta. 

Åkte sen hem till Monica pĂ„ lite pĂ„skfirande och sĂ„ gick vi igenom Chadlis barnböcker som vi skulle ta med hem. Hon hade gjort tacos och efter pĂ„sktĂ„rta, sĂ„ fick vi pĂ„skpresenter och pĂ„skĂ€gg!


Jesper somnade en stund.

Sen va han hungrig och vill gÀrna hjÀlpa till med skeden!!

Vi Ă„kte hemĂ„t och jag smĂ„fixade lite och kikade pĂ„ tv en stund innan jag somnade. Vaknade ett par gĂ„nger av att jag mĂ„dde lite illa och hade ont i magen. Vi stĂ€llde in middagen vi skulle ha hĂ€r, va risig hela dan och hade lite feber. Kom ut pĂ„ kortare promenader men annars lĂ„g jag mest pĂ„ soffan. Somnade innan 20 och sov i 10 timmar! Vaknade och mĂ„dde lite bĂ€ttre men va Ă€ndĂ„ inte helt ok, sĂ„ det blev en lugn dag igĂ„r ocksĂ„. Iallafall en stund, efter en Ipren kĂ€nde jag mig piggare sĂ„ vi gick ut och började röja pĂ„ framsidan, men shit vad det blĂ„ste!!! 


NĂ€r vi var klara hade vi fĂ„tt bort hela hĂ€cken och 1/3 av grĂ€smattan. 

KĂ€nns sĂ„ bra att vi kommit igĂ„ng, jag har velat bygga altan lĂ€nge! Äntligen blir det av!! Tur att jag fĂ„r tillbaka sĂ„ mycket pĂ„ skatten 😊

Efter gick vi in och kollade sista delen i Hunger Games, Ät lite mat och kollade lite till pÄ tv. La mig hyfsat och har sovit bra, Jesper vaknade runt 4 och Ät och lÄg och babblade ett tag och sen gick vi upp 7:15. Han fick gröt och Messi Ät, tÀnkte ta en kopp kaffe och sen gÄ ut.

Blev lite stressad av de hĂ€r tvĂ„ som tĂ€nkte; Kom igen nu dĂ„ 😜

Gick ut en timme och sen hem och gjorde frukost, mÄlade fina Àgg till Àlskling haha.

Idag kommer mamma, HĂ„kan och Monica pĂ„ pĂ„skmiddag och senare kommer ocksĂ„ killarna hem. 

Glad PĂ„sk 🐣
1 kommentar