Mini vacay

Började veckan med att jobba hemma och pÄ tisdagen hade jag heldagskurs i stan. Mötte upp Mimmi pÄ en fika efter och hade tur som kom hem bra med tÄget med tanke pÄ strejken. Va ute pÄ ett kortare löppass pÄ kvÀllen.

(null)


Jobbade pÄ kontoret onsdag - fredag och drog med kollegorna ut pÄ en skön promenad runt sjöarna. Vi hade tacofredag och kollade pÄ tv. IgÄr va jag ivÀg och kollade pÄ Olivers fotbollsmatch pÄ morgonen, skönt i solen.

LÀmnade av honom hemma och drog sen ivÀg till frissan. Ville se ut sÄhÀr och sÄg fram emot egentid och bli fin i hÄret.

(null)

TyvÀrr blev det inte sÄ bra, blev sittandes dÀr i 3,5 timme men mÄste tillbaka och justera.

(null)
Blev ingen balayage.

Lite ledsen dÄ jag ocksÄ reagerade pÄ hÄrfÀrgen i botten och sen att det inte blev det resultat jag önskade. Jag mÄste ha ett speciellt hÄr som sÀllan blir bra?!

Kenneth och Lotta va över pÄ kvÀllen pÄ grillmiddag, premiÀr!

(null)
SÄ skönt med ett glas bubbel i solen.

(null)
Första middagen ute!

De va kvar en stund och jag bjöd pÄ kladdkaka med glass till efterrÀtt.

Idag hade bÄde Jesper och Oliver match, jag va ivÀg och fick naglarna fixade. Har varit vÀldigt trött idag, sov dÄligt inatt. Har ocksÄ fÄtt svar pÄ mitt blodprov att jag har lÄgt Ferritin vÀrde och ska förmodligen pÄ intravenöst jÀrn. Jag har kÀnt mig trött lÀnge och har haft huvudvÀrk, det skulle va skönt att kÀnna mig pigg sÄ hoppas pÄ det resultatet!!

VÀdret va fint idag pÄ fm sÄ hann sitta ute i solen en stund.
(null)


Elin har varit hĂ€r och hĂ€mtat Roffe, han ska va dĂ€r nĂ€r vi Ă„ker till Berlin imorgon. Hoppas nu att vi kommer ivĂ€g, det Ă€r strejk pĂ„ flygplatserna runt om i Tyskland tyvĂ€rr.

Men sÄ Àr tanken, vi ska packa och lÀgga oss tidigt ikvÀll, planet lyfter 6:20 imorgon bitti!

0 kommentarer