Johanna

Sommarvärme
Nu känns det väldigt mycket bättre än sist jag skrev, vilken helg!! Så underbart skönt väder! I fredags blev det lite ändrade planer så Tobias hade barnen och sov hemma hos oss. Jag kände mig lite hängig och gick på Alvedon och nässpray, men mötte upp familjen vid Stadsteatern där vi först åt middag och sen tittade på Sweeny Todd. Det var mysigt att ses alla och efter det gick vi till Skybaren där vi tänkte ta en drink, men det var fullt där så vi tog det i den andra baren.
 
På lördagen åkte jag hem tidigt och packade ihop barnen och så åkte vi ut till Nyckelviken där vi mötte upp Kai, Martin och några andra som hade picknick. Kai hade fixat mat och det fanns fika och vi hade det riktigt skönt i solen och barnen fick hälsa på djuren som fanns där.
 
Kai och Oliver busade.
 
Båda barnen lekte jätte mycket och det var så skönt att vara UTE. Lämnade sen barnen hemma hos mamma och gjorde iordning mig och åkte in mot Odenplan och Jessicas 40-års fest. Hade det riktigt trevligt med god mat och dans :)
 
Gillar klänningen jätte mycket!
 
Vi sjunger för födelsedagstjejen.
 
Aslim och killarna.
 
Jag och Chadli.
 
On the dancefloor.
 
Dags för champagne - tack Jessica för en bra festkväll!!
 
Igår blev det en lugn och skön frukost i solen på altanen, så varmt! Sen hämtade jag barnen, mötte upp Tobias som tog med sig Melvin på match och jag och Oliver åkte till Viveka och var ute med henne och Bastian i parken. Åt lite och barnen lekte. Mötte upp Tobias och åkte och handlade lite, fixade middag och sen duschade och nattade barnen. Tog en dusch själv och hade sen egentid! Hann tvätta och fixa lite och sen satte jag mig i soffan och såg Let´s dance. Blev sent i säng trots att jag var trött och skulle sova tidigt...
 
Imorse var jag så trött, låg och drog mig i sägen i nästan 40 minuter. Tobias kom förbi och lämnade killarna på dagis vilket hjälpte mig när jag var så sen. Idag är det också så skönt väder, jag tog en springrunda på lunchen på 5 km. Är nöjd med tiden, fast jag tog några små pauser och stannade för rödljus. Men nu hoppas jag att jag inte blir dålig eller nåt så jag kan komma igång igen!
 
Snart dags att åka hem och hämta de små. De ringde från dagis och berättade att Oliver hade ramlat och slagit armen, men det verkade va ok så han fick va kvar. Det känns skönt att det inte är en hel vecka, halvdag och ledig dag kommer sitta fint!
 
Hej så länge!
Bad day
Nej hörni, den här dagen va inge vidare... Va uppe endel inatt så jag var väldigt trött imorse, kom för sent till mötet hos kommunen med Tobias. Tyckte inte mötet va så bra heller, vi kommer ingen vart... När jag kollade min lön som va ett skämt den här månaden blev jag stressad, ringde FK och frågade om utbetalning av vab men det dröjer för de gjorde ett stickprov och de har inte fått svar från varken dagis el jobb om uppgifter stämmer, så den utbetalningen dröjer. Tobias vill inte betala sin del av räkningar som han ska och vill inte heller hjälpa till att betala för barnen. Känns sådär! Dessutom är det idag fem år sen vi begravde Sabina och de känslorna kom fram igen :(

Och på det känner jag mig trött och täppt i näsan, vet inte om det är nån allergi eller pollen?? Jobbigt är det iallafall.

Som ni hör är livet och humöret på topp... Min irritation gick ut över mamma som va förbi och hjälpte mig ikväll. Förlåt <3 

Nej nu ska jag packa lite åt barnen som sover hos Ludvig och Fanny imorn, sen ska jag lägga mig. 

Hoppas att helgen blir lite bättre!!
Solig påsk
Hade en trevlig middag med Jeanette på Vapiano och hittade lite smått till killarna. Tobias sov hos mig med barnen så jag sov borta :)

Skärtorsdagen jobbade jag kort dag, var och hämtade ut klänningen, den satt bra så det blir perfekt till lördag!
Utan den lilla assecoaren till höger bara ;)

Tobias hämtade Melvin och jag åt en trevlig middag och delade en flaska rött. På fredag kom Tobias med Ludvig och Melvin och det va full fart på dagen och så var vi en sväng till parken. Det fick bli McDonalds middag och film med fredagsmys.

På lördagen åkte vi iväg till Jakan och fick Melvin klippt och sen hem snabbt och fixade till mig och sen till mamma på påskfirande. Det var fint väder och mycket trevligt <3 

Tobias skulle kommit och tagit barnen men det blev ändrade planer i sista minuten så de blev kvar med mig. Åkte istället och lämnade dem söndag morgon. När jag kom hem blev det slapp i solstolen, tittade på film. Promenad lite senare, handling, middag och sen sova. Trött sen natten innan då både Oliver och Melvin va uppe endel...

Igår kom Tobias tidigt och skulle byta däck så det blev fullt hus igen. Jag hämtade Kai vid stationen, hon hade behov av att prata så vi satt ute hela dan och pratade. Grillade lite kyckling till oss, barnen blev bjudna på pannkakslunch hos Johan och Carolina. Det va kanon väder igår igen, helt underbart!! Skjutsade hem Kai och lämnade min cykel på jobbet, den ska bli servad idag! Sen hem och röja upp! Tobias och Ludvig åkte vid 19-tiden och då fixade jag lite och nattade två trötta barn.

Det har varit så skönt men jag tycker att det va för kort :( Behöver mer ledigt känner jag! Tur att nästa vecka också är kort! 

Har glömt av att ta bilder i helgen... Därav ett bildtomt inlägg! Nu är jag framme vid södra, dags att jobba!!