Skönt med fredag

Nu Àr det fredag och jag har smygstartat pÄ jobbet :)


SkÄl!

Å, det Ă€r skönt att det Ă€r fredag. Veckan har gĂ„tt fort, men jag har haft huvudvĂ€rk och kĂ€nt mig stressad Ă€ndĂ„. Nu Ă€r jag lite avstressad och idag Ă€r första dagen som jag kĂ€nner att jag inte har huvudvĂ€rk.

IgÄr Äkte jag bara hem och lagade mat direkt efter jobbet, sen tog Melvin och jag ett bad. Jag tÀnkte att jag skulle fylla pÄ med lite varmt vatten och lÀgga mig med en tidning nÀr Tobias tog upp Melvin. Men han ville absolut inte gÄ upp och skrek hela tiden. Ingen avslappning för mig sÄ jag tömde ur vattnet och steg upp. Han slutade inte grÄta, tror inte han visste sjÀlv tillslut vad han grÀt för? Men sen ville han iallafall gÄ och lÀgga sig och vi fick en lugn stund framför TV:n och Idol. JÀklar va Molly va bra!!! Jag var tvungen att ringa och rösta pÄ henne. Hoppas att hon vinner hela Idol!


Melvin lĂ€ser sin favorit bok om smĂ„tting som sĂ€ger NÄ! Precis som han :)

Men hur jobbig han Àn Àr Àlskar jag honom mer Àn nÄt annat!!!

Idag ska jag möta upp Tobias och Melvin i Sickla efter jobbet sÄ ska vi köpa med lite gott hem och ha fredags mys. Imorn ska jag sitta ute pÄ balkongen i bikini om det Àr fint vÀder. Kai frÄgade tidigare om vi skulle gÄ till Andys lekland med de smÄ och sitta pÄ Waynes och snacka lite skit. FÄr se vad det blir.

PÄ söndag kommer familjen hit sÄ ska vi Àta middag och fira mig och mamma som fyller pÄ onsdag!

Kom pÄ att jag köpte de hÀr smÄ godingarna pÄ planet hem frÄn Kreta. Perfekt storlek nÀr man anvÀnder sÄ sÀllan som jag gör. Men det var typ 10 st i olika fÀrger, jÀtte fina!



Nu jobba det sista innan hemgÄng!
0 kommentarer