Johanna

Bus eller godis?
Det blev ingen lunch igår, Carina skrev fel tid och vi missade varann. Så vi åkte till Jakan och lämnade bok på bibblan, fick Melvin klippt, åkte förbi skräddaren och handlade mat! Mamma passade Oliver under tiden och sen åkte vi dit och fikade. 


Blev glad över att se Sabinas bok uppställd :)


Äntligen!


Såhär fin blev lilla prinsen.


Ludvig fick nöja sig med färg och glitter.

På kvällen var det väldigt lugnt och vi båda sov i soffan innan 22.

Imorse vaknade Oliver 6 igen... Trött! 

Vi åt frukost och klädde sen på oss och gav oss ut på en cykeltur för att köpa en pumpa.

Om han bara kunde sluta klättra överallt...
Pumpan är inköpt!

Sen åkte vi och mötte upp barnens faster Carina och åt lunch! Efter det åkte vi till Stinsen där det va Halloween jippo och 1000 andra barn... De fick träffa Scooby Doo och fick ansiktsmålning.


Tjejen som målar är mammas gamla dagbarn Therese :) 

Melvin fick en fin spindel med nät.

Ludvig ville bli tiger.

När vi åkte hemåt somnade Oliver och Melvin och jag vilade också en stund i soffan. Känner mig helt slut efter veckan med barnen. Full fart hela dagarna från 5:45-6... Sen fixade jag pumpan, middag och sen gick barnen ut och busade. 

Trött lillfis.Happy Halloween 🎃👻
Höstlov och bokklubb
I måndags packade vi oss iväg till Kristinebergs slottspark där vi mötte upp Jojjo med barn. Tyvärr hade jag klätt oss för dåligt, för solen försvann och det blåste kalla vindar... Men barnen lekte ett tag, vi åt matsäcken och sen åkte vi till Ikea där de stora barnen fick leka på Småland medan vi handlade det vi skulle ha.

Barnen i parken, foto av Jojjo.

Sen åkte vi hem till Jojjo där vi åt mellis och lekte ett tag. Tobias kom efter jobbet och så åkte vi hem och lagade middag. Oliver ville inte äta och när han sovit ett tag vaknade han och grät för han hade kräkts i sängen. Lillskrutt. Han fick vara uppe ett tag och sen somnade han vid 0:30. Han vaknade tidigt igår och fick i sig lite välling, men va till och från hängig och jag fick inte i honom så mycket. Så vi fick stanna hemma och leka och pyssla, mamma var förbi med glass, välling och vätskeersättning mm och sen kom hon igen efter att ha hämtat Julia. Så de stannade och fick nybakad sockerkaka till fika.Vårt pyssel!


Mamma, Julia och Melvin.

När Tobias kom hem åkte jag till Täby på min första bokklubbsträff. Vi var sju stycken som diskuterade boken vi läst, fick bubbel och åt god middag. Mycket trevligt :)

Denna hade vi läst, kommer på bio 8/11!

Till nästa gång ska vi läsa nåt med Nobelpristagaren Alice Munro.

När jag kom hem hade jag trevlig post som väntade :)

Idag ska vi träffa barnens faster Carina på lunch, hade tänkt åka till Kungsträdgården där det är höstlovs jippo men vädret tillåter inte det... Så på vägen hem åker vi och hyr filmer! Tar nog bilen till söder, vill inte ut och traska i regnet.

Imorn ska barnen klä ut sig och knacka dörr, de ser verkligen fram emot det!!
Namnsdag
Igår blev det pannkaksmiddag för barnen och Ludvigs kompis Klara åt hos oss!Kul med en jämnårig granne, det skiljer bara några dagar.

Idag fick jag sovmorgon, stackars Tobias fick gå upp 5 den nya tiden zzz... Innan vi ätit frukost kom Jonatan och ville leka, han fick komma tillbaka lite senare! Så barnen har lekt, Oliver sov ute i vagnen.  Han kräktes två gånger imorse, men det var nog av vällingen för sen har han varit helt ok. Men vi åkte inte till Mia som va planen idag, vågade inte chansa.

Ludvig ville följa med mamma och Håkan som åkte till Trosa vid 12 och de är på väg hem nu. Vi andra åkte och köpte Halloween dräkt och lite andra tillbehör. Och så var vi förbi och tände ljus och la en krans vid Sabinas grav.

Grattis på namnsdagen.

Melvin sa när vi va där idag att han ville träffa moster på riktigt. Gissa om jag också vill det! Det va ju inte såhär det skulle vara :(

När vi kom hem sov Melvin ett tag och jag tog med mig Oliver i vagnen och gick ut och gick ca 5 km. Skönt! Tobias gjorde en söndagsstek som vi åt, nu lägger han Oliver och jag ska snart duscha Melvin. Ikväll är det bra TV kväll som jag ser fram emot :)

Jag som är en quitter har nu en egen liten utmaning! Jag hoppade ju av 100 squats i 100 dagar och även plankutmaningen, va för trött! Körde iaf 100 squats i en månad och plankan i 18 dagar. Så nu ska jag försöka mig på åtminstone en månad utan godis! Har blivit nån bit mörk choklad till kaffet varje dag, inte helt ok. Och annat snask, så nu ska jag hålla upp! Tror ni jag klarar det? 

Den här dräkten köpte vi till Ludvig, men fick tummen ner efter mms...

Pyntat lite här hemma, nu är det höstlov och snart Happy Halloween!