MÄndag mÄndag mÄndag...

Imorse fick jag Äterigen pÄminna byggkillarna att inte börja jobba med nÄt som lÄter hÀr innan kl 8.00, det har vi blivit lovade. Gick hemifrÄn vid 8.00 eftersom jag skulle ringa till Sickla HÀlsocenter och se om vi kunde fÄ nÄgon tid till Melvin pÄ morgonen. Fick sitta ett tag i telefonkö och nÀr jag kom fram fick vi en tid 8.30, sÄ det var bara och vÀnda bilen och Äka dit direkt. Doktorn lyssnade pÄ lungorna och tittade i öronen, tog Àven en snabbsÀnka, men det var inget. HÀrliga dagisbacillusker bara :) Hostan lÄter lite bÀttre nu och han somnar fint pÄ kvÀllarna, i min famn faktiskt de tvÄ sista kvÀllarna - hur mysigt som helst. Men hur som sÄ kÀnns det skönt att ha kollat innan semestern.

Hade min nya jacka och mina nya skor idag, tyvĂ€rr var ju inte skorna sĂ„ sköna som de Ă€r nĂ€r man bara provar dem. Är sĂ„Ă„Ă„ trött pĂ„ mina tjocka breda fötter och höga vrister. Det Ă€r inte meningen att jag ska kunna ha nĂ„gra sommarskor :( Fick lite ont och fick gĂ„ lite barfota pĂ„ jobbet, men de funkar. Hoppas att de ger med sig lite mer!

Skulle trĂ€nat idag pĂ„ lunchen men kĂ€nde verkligen inte för det... SĂ„ dĂ„ligt, men det blev en trevlig lunch ute i solen med Aslim och Markus! TĂ€nkte att jag skulle gett mig ut ikvĂ€ll, men det blir försent med det ocksĂ„. Ska hjĂ€lpa Tobias att springa över med lite stĂ€dgrejer och tömma det sista ur förrĂ„det. Imorn ska det bli flyttstĂ€dat dĂ€r och pĂ„ onsdag lĂ€mnar vi nycklarna. Även om allt gĂ„tt bra med hyresgĂ€sterna och vi tjĂ€nat nĂ„n tusenlapp sĂ„ ska det bli skönt att slippa den.

Var hemma hos Mia och Tess idag efter jobbet. Blev bjuden pÄ jÀtte god mat, flÀskfilé, fÀrskpotatis och bearnaisesÄs. MUMS! Efter det gott kaffe och chokladbulle! Vi gick hem vid 20-tiden, tvÀttade av Melvin, bytte blöja och satte pÄ pyjamas, hann knappt sjunga mina 4 sÄnger som jag sjunger varje kvÀll sÄ somnade han i min famn. Min gos kille! Han hade gjort en jÀtte fin tavla till mig pÄ dagis som jag fick ta hem idag, vilken fin morsdags present!

Imorn ska det bli 23-24 grader varmt, sÄ underbart! Kanske ska packa ner bikinin till lunchen ;)
0 kommentarer