Midsommar

I tisdags lÀmnade vi Oliver och gick sen hem till mamma och plockade jordgubbar och rabarber. Sen hem och kokade saft och sÄ bakade jag bröd som jag fÄtt recept pÄ frÄn Marie.

Egna jordgubbar.

Bröd och rabarbersaft.

Satte en pallkrage och planterade hallonbusken.

TvÄ pioner till blommade, sÄ fina.

I onsdags hade Oliver midsommarfirande pÄ dagis och bytte sin lediga dag. Melvin lekte hos Anton och jag va i Jakan och fixade naglarna. NÀr vi kom hem somnade Jesper och jag satt ute i solen ett tag.

Lillskrutt fick mellis nÀr han vaknade.

I torsdags va Oliver ledig och vi hĂ€ngde med Lotta o barnen. Vi Ă„t lunch hĂ€r, Lotta kom över med ugnspannkaka till barnen och jag fixade tomatsoppa till oss. Skönt nĂ€r man kan springa emellan đŸ˜ŠđŸ‘đŸ»

Barnen lekte ute hela dan, de stora hade vattenkrig och Jesper badade i baljan.

PĂ„ kvĂ€llen Ă„kte jag till Sussie pĂ„ tjejmiddag/mys. Timmarna bara flyger nĂ€r man sitter och pratar och har trevligt ❀

IgÄr va det midsommarafton och vi började med att överraska Ludvig som fylle 10 Är! Han blev sÄ glad över att se sina smÄ bröder.

Passar pÄ att leka med legot som Ludvig fick i present.

Grattis brorsan!

Efter det Äkte vi till Monica, slÀngde ihop en vitchoklad kladdkaka och sen gick vi ivÀg och köpte lunch. Det blev grillad kyckling, revbenspjÀll och lite olika potatissallader. Efter en stund tog vi en promenad och gick bort till Tessinparken sÄ barnen fick leka av sig lite och jag och Monica fortsatte att promenera ut pÄ GÀrdet och Jesper sov i vagnen. NÀr vi kom tillbaka fikade vi och efter ett tag Äkte vi hemÄt. Fick med lite grejer som ska sÀljas och endel jag vill ha sjÀlv!

Jesper viftar med flaggan och önskar glad midsommar!

Satt ute igÄr kvÀll nÀr vi kom hem, sÄ skönt ute. Barnen sprang i vattenspridaren vid 20:30!!

Tyckte sÄ mycket om grytunderlÀgget! Servisen tÀnkte jag sÀlja men jag vet inte om jag vill för den Àr ju sÄ fin! Jesper sov kvar hos farmor sÄ vi fÄr lite sovmorgon. Han sover kvar Àven inatt sÄ hÀmtar vi honom imorn. Imorse vaknade vi upp till varmt vÀder sÄ vi Ät frukost ute pÄ framsidan.

Vi har bara varit hemma idag, klippt grĂ€set, suttit ute i skuggan pĂ„ framsidan och solade en stund men det va sĂ„ varmt sĂ„ jag fick duscha av mig med vattenslangen!! Lunchen Ă„t vi pĂ„ baksidan, mysigt med sommar!! Det blir bara en lugn kvĂ€ll hemma idag. Skönt med sovmorgon imorn ocksĂ„ â˜ș

Messi och jag i skuggan tidigare idag.

0 kommentarer