Johanna

När man inte räcker till
Va svårt det är att hinna med allt när det är så mycket på G. Vi är få på jobbet och en hel del att göra. Flytten tar sin tid, både Chadli och jag har kört på i veckan. Jag med att åka och köpa grejer, packa och flytta över grejer och han skruva upp möbler. Mamma och Håkan  har hjälpt oss så mycket i veckan, oerhört tacksam för det. Håkan är en riktig Handyman! Han fixar det mesta, det är toppen 👌🏻

Jag känner däremot att jag försummat barnen, jag hinner inte med. Har ingen ork kvar. Min oro har smittat av sig på dem. Melvin är okoncentrerad i skolan... Längtar så tills det här är över så vi kan gå tillbaka till det normala igen. Det är svårt att hålla reda på allt, halloween kläder, nalledag, ta med bok. Tur att Chadli är lite mer pigg och alert än vad jag är just nu. 

Och på detta har jag dragit på mig världens förkylning 🤧

Kanske eventuellt har vi nått slutet på husaffären, vi kommer nog acceptera ett lägre bud. Vi orkar inte längre och det känns svårt att ha is i magen när det gäller en så stor affär.

Mitt i allt detta drar vi som sagt till USA på onsdag för att gå på bröllop. Det är runt 20 grader där på dagarna, det känns som ett otroligt skönt avbrott just nu! Det blir bra det här. Då kan även Chadli och jag få lite rolig tid tillsammans och slippa tänka på hus o flytt...

Killarna ska få va med Ludvig och Fanny, de längtar massor. De ser henne som sin extramamma, de får va med sin storebrorsa och dessutom lilla Pom!

Jesper ska vara med farmor och även han få vara ledig ett par dagar. Som sagt, det blir nog bra det här! 

Nu ska jag snörvla mig igenom den här arbetsdagen först!!

Min älskade Melvin har koll på att moster har namnsdag idag. Grattis Sabina, saknar dig så mycket!! ❤️

Ha en fin helg 💕
Snart november
Så fort tiden går nu, det är frost ute idag på morgonen och snart är det november! Den här veckan har varit jobbig. Det kom fem sällskap på visningarna i söndags och måndags så vi hoppades verkligen att det skulle dra igång, men alla verkar vara rädda för beslut som ska tas med amorteringskrav och räntehöjningar. Då borde det vara köpläge? Amorteringskravet gäller på de nya bolånen som tas om kravet går igenom! Så flera har varit intresserade men ingen vill lägga bud eller de lägger bud under utgångspris och tror att priserna ska sjunka ännu mer. I fredags va jag hemma med Jesper som hade feber och då hann jag fundera massor och kände mig orolig och fick ont i magen. Det är verkligen ingen rolig sits att sitta i. Vi köpte när det låg på topp och ska sälja nu när det rasar :( Usch, det var precis pga det här som jag har varit sån motståndare till att sälja och flytta... Men gjort är gjort. I fredags fick vi utgångspris, som iofs är sänkt men det finns en till familj som är intresserad plus att en familj till kommer på visning idag. Så jag hoppas så innerligt nu att det iaf kan höjas till ett pris som vi kan acceptera så att vi kan få det att gå runt. Vi får ta ett nytt samtal med banken också så vi får höra hur vi kan lösa det här på bästa sätt. Eller ska man ha is i magen och vänta tills regeringen sagt sitt och se vad som händer, hyra ut (vill helst inte det men kan tjäna på det). Ja, vi börjar med dagen och ser vad det blir av den. Men usch detta var inte alls roligt att vara med om, jag önskar bara att det tar slut nu. Jag fungerar inte som jag ska när det är såhär ovisst.
 
I veckan var jag iväg och skulle på tandläkarbesök, en vecka för tidigt... 
 
Chadli har fått hjälp av Håkan att få upp duschväggar, skåp i tvättstugan och hatthyllan. Vi har också varit iväg och tittat på soffor som vi ska ha där nere, om vi har råd att köpa några?!
 
Det blev bra med lite mer förvaring i tvättstugan!
 
Denna soffan tyckte vi om men i det gråa tyget.
 
 
Lillskrutt hemma i fredags, han var lite småhängig men det gick bra.
 
Va iväg och klippte killarna som gick med på att ha kortare hår igen, skönt!
 
Igår hjäpte mamma mig att passa Jesper, idag kommer Monica och ska hjälpa till lite och vi ska åka iväg och byta lamellerna mot rullgaridiner till rummen istället. Jag har packat lite mer igår kväll som vi kör över idag. Vi har inte riktigt bestämt när vi kör de stora möblerna men idag ska jag också ta över alla utemöbler och täcka över dem. Ville bara ha dem så man får ett intryck på visningen. Så från 16 grader ner till minus 5 på en vecka, inget mer behov av utemöblerna i år!
 
Nu ska vi ta och äta lite frukost och sen kicka igång den här dagen, kom igen nu!!!
Flyttat över grejer

Melvin va ok och kunde gå till skolan i fredags så jag jobbade som vanligt. På kvällen tittade vi på Idol, lugn kväll.

Sov iaf till 7 imorse, låg kvar till 7:40. Grabbarna hade gått ner och tittade på TV och jag satt en stund i fåtöljen uppe och väntade på att Jesper var redo att gå upp. Han brukar vilja ligga kvar ett tag innan han går upp.

Vi åt frukost och så provade jag kläderna han fick av mormor i present, jättefina!

Mys i soffan, var tvungen att fota killarna när de sov. Såg så fina ut och Melvin med händerna upp som när han var bebis ❤️

Sötnosen! 

Superfina och sköna jeans med stretch!

Annars har jag krattat här hemma, kört över ett par lass till huset. Varit till tippen och fixat i huset och hemma. Pantat burkar o annat bra! Från att ha regnat imorse sprack det upp och blev fint med 16 grader!

Vi fick tyvärr avboka middagen hos Cissi och Johan, dels så va Monica sjuk och även deras dotter Lily va sjuk där så vi fick boka om.

Imorn ska jag städa på fm innan visningen, sen vore det kul att kanske hitta på nåt! Full fart idag!

Chadli fixade en matta till framsidan, grus både där och på baksidan. Vi ska bygga altan nästa år men det här blev bra för nu så man inte drar in massor med grus.

Paus i den sköna solen.

Bröderna 💙

Nu lite te o slapp i soffan, lär nog somna snart...