Johanna

Jajemän!

Nu är vi på väg och ska skriva kontrakt! Detta hus flyttar vi in i 1 mars!

Husägare nästa?
Igår efter jobbet åkte jag hem och hoppade in i bilen så drog vi på två husvisningar i Skälby. Mamma följde med och tittade också. Båda husen var fina men det var ett vi föll för mer, mäklaren ringde precis och än så länge inga bud så hoppas att vi kan få den för utgångspris! Det som blir lite tokigt är ju att vi måste sälja vår lägenhet nu och det blir svårt precis i jultider, så får i sånna fall hoppas att tillträdet kan bli senare.

Åkte sen med mamma hem och åt god middag där och fikade. Melvin sov kvar och har haft en heldag med mormor idag. De har bakat vet jag, mamma skulle köra hem honom till oss nu. Jag ska gå och hämta Ludvig när jag slutar för Tobias jobbar över idag. Han hade tydligen fått svinkoppor, hoppas att det inte smittar.

Idag har jag mått illa mer eller mindre hela dagen, skit jobbigt. Hoppas att det går över snart! Fick veta att Viveka, min gamla kompis också är gravid så hon får nån månad innan mig. Roligt, då kanske man kan hänga lite! Två veckor kvar innan inskrivning och ultraljud, ska bli så spännande att se om det finns ett litet hjärta som tickar och hur långt det har gått!

Idag fick vi bilder från festen, inte så jätte roliga bilder men här är iallafall jag, Aslim och Lisa!Och en till på mig och Lisa!


Rolig kväll även som nykter :)

Lisa hade köpt ett fint läppstift som jag lånade, annars brukar jag aldrig använda det.

Snart är det dags att gå hem, det är såååå skönt att jobba lite kortare dagar. Passar rätt bra nu när man är tröttare än vanligt också.
Första advent
Det blev en väldigt lugn första advent! Jag åkte till Ica och köpte hem lite god frukost som vi åt, sen var vi hemma hela dagen. Tobias var ner och hämtade julkartongen och vi pyntade lite hemma och fikade sen advenstfika (det blev inget bak).


Tobias och Melvin hade gjort chokladbollar och jag köpte saffransbullar.


Melvin hade fått sina tomtekläder och ville va tomte igår.

Kändes som jag inte gjorde annat än lagade lunch, mellis och middag igår. Och låg i soffan förstås. Skönt men ganska tråkigt. Men det var inte heller så inbjudande väder igår, regn :(

Idag efter jobbet ska vi titta på två radhus i Skälby/Barkaby, får se om det är nåt att hänga i granen ;)

Nu är det snart lunchdags, har tagit med mig pasta med kalkon och broccoli idag. Känns lite bortkastat att gå ut och äta när jag ändå mår rätt illa av all mat. Så jag snålar in och tar med mig mat som jag vet att jag kan äta!

Usch va kallt det var imorse förresten, tog helt klart fel jacka och hade även glömt handskarna hemma. Tur att jag inte behöver gå ut så mycket mer idag än när jag ska åka från jobbet. Kommer det snö den här veckan tro?