Johanna

Tre år av saknad

Samtidigt som snön faller från himlen och det blåser kallt går det sista flyttlasset. Känns skönt att äntligen flytta in på riktigt! På en timme tömdes allt och packades in i flyttbilen. Nu sitter vi i bilarna och är på väg till huset.

Idag är också en sorglig årsdag, tre år sen vår Sabina lämnade oss. Jag, mamma och Rosa ska åka till graven på eftermiddagen.

Tiden läker sorgen men inte saknaden...

Signat och klart!

Så nu är papper skrivna! Känns så skönt! Fick veta att det var en kändis som var på visningen, gissa vem?! Carolina Klüft! Men det var inte hon som köpte...

Nu känns det bättre att flytta från lägenheten, ingen mer visning eller så. Bara flyttstädning kvar.

Har tänt ljus och ska bara njuta i soffan ikväll!!

Kontraktskrivning ikväll!!
Åh, va skönt! Den här dagen har jag väntat på länge nu, ikväll händer det. Jag skriver kontrakt med köpare av lägenheten. Vågar inte ropa hej förrän pappret är påskrivet, men det känns bra iallafall!

Vi hade tänkt åka till huset idag med massor med kartonger, men det får vänta tills imorn. Det här är viktigare :)

Idag var jag hos barnmorskan på kontroll. Sockervärdet såg bättre ut, det var högt sist men jag hade precis ätit frukost och tror att det var därför! Däremot var järnvärdet lite sämre idag vilket kan förklara att jag är rätt trött nu. Har haft så svårt att gå upp på mornarna, men timmen som snoddes i helgen kan ju också var en bidragande orsak! Lilla hjärtat slog 146 slag i minuten.

Häromdan köpte jag det här till bebis som vi tar med till BB.


Så smått och pluttigt

Imorn går jag in i vecka 26, det går så fort den här gången! Börjar bli hög tid att beställa vagn, det tar ju ett tag att få den. Vi har tänkt oss en Bugaboo Camelon, ska se var vi ska beställa den bara. Var och tittade på en begagnad i helgen, men nej, inte så dyra pengar för en använd. Då kan vi beställa från utlandet och få en ny!


Jag och magen

Ja, snart flyttar vi på riktigt! Är ledig på fredag och packar det sista och sen är jag ledig mån-ons nästa vecka för inskolning med Melvin på nya dagis. Sen är det påsk fredag & måndag efter så det blir inte mycket jobb! Skönt, då hinner man komma iordning hemma och ta det lite lugnt efter all flytt mm nu!

Lite mindre än två timmar kvar...