Johanna

Melvin 9 år ❤️
Idag har vi firat min äldsta kille som fyller 9 år. Nästa vecka ska han, Albin & Adam ha kalas för sina kill-klasskompisar. De ska få spela laserdome!

Melvin & Oliver va uppe tidigt imorse men vid 8 gick jag ner och så fick han öppna sina presenter så hade han önskat amerikanska pannkakor till frukost.

(null)

(null)

(null)

(null)

Vid 14 kom mamma, Håkan, Rosa, Mattias och Jonathan hit. Fanny och Ludvig dök också upp efter en stund.

(null)

(null)

(null)

(null)
Min Melvin ❤️

Han ville ha kladdkaka och vaniljmunkar så det fixade mami. Mormor och Oliver hade bakat goda muffins.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Det var mixat väder, varmt, soligt, regn, hagel, åska och blixt! En trevlig dag! Men jag känner mig trött i hjärnan, har mkt att tänka på!

Ludvig och Fanny stannade kvar på middag också, sen skjutsade jag dem till tåget.

Igår va jag ute och sprang en mil igen!! Utan att stanna, riktigt stolt över mig själv. Är i bra form nu och kan träna utan att få ont, samt visar vågen ca -10kg!!

(null)

(null)
Kaxig innan, men det gick ju bra.

(null)
Såhär bra ✌🏻

Har köpt nya sköna träningskläder, det är jag värd 😃
(null)
Två collagetröjor och ett par shorts.

(null)
Härliga färger! 

Nu ska jag ta en kopp te och ladda inför nästa vecka. Behöver få vila huvudet lite. 
Skolstart
Veckan har flutit på som vanligt, jobb och sen hem för middagsfix, handling och annat. Har hittat nya utemöbler till nästa år på rea, så ska försöka sälja de gamla. Har varit ute och sprungit med Aslim på lunchen både mån & ons, ska jogga nu i helgen också. Skönt att träningen går så bra nu.

I torsdags var det dags för Oliver att börja skolan, vi va hemma hos mamma och Håkan innan där vi fick god frukost!
(null)

(null)

(null)
Laddade att sexårs och 3:an!

(null)

(null)
Lillskrutt 💙

Har sålt en del grejer, tex köket från Jespers rum. Köpte en byrå till honom istället som vi kan ha hans kläder i.
(null)

(null)
Lite annorlunda i hörnan där han hade köket.

Vi hittade ett bra garderobssystem på Ikea, måste bara planera först.

I veckan har det varit kyliga mornar, hade 7 grader i onsdags morse! Men 18 grader i torsdags... det är ju augusti - sommarmånad. Synd att värmen försvann så snabbt.

Idag ska Chadli iväg på killträff, Oliver sov hos mormor igår. Imorn fyller Melvin 9 år och det ska vi fira!!

Skållad råtta & 70-års firande
Denna veckan har jag känt mig som en skållad råtta. Snacka om att vara tillbaka i rutinerna igen! Vi har bestämt middagar varje dag så man lätt kan handla hem det man ska och vet vad man ska laga. Men barn ska hämtas och mat ska lagas snabbt. Städa, handla, tvätta, ja allt ska ju göras.

Och jag har rensat ur, sålt möbler och leksaker. Gått igenom alla kläder och sorterat, det tar en stund. Stuvat om lite i klädkammaren osv. Men jag älskar ju det och tycker att det känns så skönt när det är klart. Imorn ska vi åka till Ikea för att kolla lite garderobslösning till klädkamrarna.

Förra helgen va jag iväg på VV möte, har gått dit nu sen i våras då jag lagt på mig. Hade gått ner pyttelite men det betyder att jag inte gått upp under hela sommaren och semestern! Sen va vi iväg till Riddersvik på fika efter lunchen. Jag sprang dit och sen hem, totalt en mil och det gick finfint! Inte alls ont i vaden!!

(null)
Tog ett dopp från bryggan med Melvin, Oliver badade också men från stranden.

Sen gick vi upp och tog en fika, så mysigt ställe tycker jag.

(null)

(null)

(null)
(null)
Skönt väder!!

På Söndag mötte jag upp Pelle och hämtade hem alla barnens leksaker och kläder från Tobias, han kommer inte bo kvar i huset. Det blev en hel del att tvätta och gå igenom! När jag kom hem va vi förbi hemma hos mamma och Håkan och fikade. Åkte iväg en sväng med Melvin och köpte fotbollsskor och benskydd till kommande veckas summer camp.

Han sov kvar hos mormor och vi andra åkte hem, va och slängde lite skräp och pantade burkar med Oliver.

Sen va veckan igång och som sagt, det har gått i ett!! Rensat o fixat! Blev en promenad i måndags och jogg onsdag och fredag. Det har varit ett par sköna eftermiddagar i veckan, fint och varmt väder.

Imorse va jag hos VV igen och nu hade det rasslat till lite, har gått ner nästan 10kg 😊 Känner mig just nu i väldigt bra form, inga krämpor i kroppen så bäst att rida på den vågen och köra på!!

Pappa och Huda samt Rosa och Mattias kom till oss, jag har inte träffat pappa på 3år! Trevligt att ses 😊
(null)

(null)

Klockan 14 var vi bjudna till mamma och Håkan för att fira att han fyllde 70 år igår. Fick god mat och fika och en trevlig tipsrunda.
(null)
(null)
(null)

(null)
Ny klänning från Lindex.

(null)
(null)

(null)
     
(null)
Många fina presenter 🌸

Imorn har jag nageltid och så ska vi till Ikea och kolla som jag skrev, sen dags för en ny vecka. Något lugnare hoppas jag.