Höst och vintertid

Nu har vi dragit tillbaka klockan och det Àr mörkt ute och klockan slÄr snart 17. För mig som redan Àr sÄ trött Àr detta jobbigt dÄ mörkret gör mig Ànnu tröttare.

I tisdags efter jobbet Äkte vi och hÀmtade nytt bord och stolar samt ny fÄtölj, dags att byta ut det gamla.

(null)

(null)
Det blev fint och lite ljusare.

(null)
Och denna, ska köpa fotpallen till sen ocksÄ.

(null)
Löpning pÄ kvÀllen och sen packade jag och la mig i tid.

I onsdags Äkte jag tidigt till Oslo, taxin hÀmtade 5:45. Det var otroligt dimmigt dÀr sÄ kÀndes lite lÀskigt vid landningen.

(null)
Jag och Katarina Àr glada att vara nere pÄ land! HÀr pÄ flygtÄget.

Vi jobbade pÄ kontoret hela dagen, checkade in snabbt och var sen ute med ledningsgruppen och Ät middag. Fint stÀlle och god mat!!

(null)

(null)

LÄg och snackade ett tag pÄ rummet och sen la jag mig. Vi jobbade pÄ kontoret fram till 14:30 dÄ vi tog oss ut mot flygplatsen. Hann med en liten svÀng ner till Aker brygge.

(null)
Mina tvÄ chefskollegor.

(null)

(null)

(null)

Jobbade pÄ kontoret pÄ fredagen och hade en lugn kvÀll hemma.

Jesper va hos en klasskompis pĂ„ Halloween middag.

(null)


IgÄr va jag ute och sprang, har inte helt blivit varannan dag denna veckan sÄ tÀnkte springa lite lÀngre igÄr. TÀnkte 5km, men sÄ tÀnkte jag 6km sÄ behöver jag inte springa idag. Men jag kÀnde mig i sÄ bra form att jag tÀnkte 1 mil dÄ det va sÄ lÀnge sen och det gick ju bra! Imponerad av mig sjÀlv!

(null)

Jesper va pÄ kalas pÄ Jumpyard, Oliver drog till Jason och sov dÀr.

Lagade god mat pÄ kvÀllen, drack vin och lyssnade pÄ gamla lÄtar. Mysigt!

Idag va jag pÄ synundersökning i MOS, Chadli körde Jesper till farmor och killarna tog tÄget till GÀvle. Sen Äkte vi och plockade upp Jojjo och sÄ Äkte vi till Costco i Arninge. Ett annorlunda koncept dÀr man blir medlem o betalar 500kr för ett Är för att fÄ handla dÀr.

(null)
Vi sugande upp pÄ medlemskap.

Men vÀl inne sÄ var det sÄdÀr, för stora förpackningar och ganska dyrt sÄ jag bad att fÄ Ängra medlemskapet. Det kunde man göra. Köpte bara lite smÄsaker och det kan man hitta nÄgon annanstans!

Nu blir det en lugn kvÀll hemma och sen vÀntar jobb nÀsta vecka!
0 kommentarer