Vitt ute ❄

Det blev sÄ att jag jobbade hemma bÄde torsdag och fredag, Oliver hade inte i vÀnster bröst, förmodligen en muskelstrÀckning men vi bÄda jobbade kvar hemma och hade koll pÄ honom.

Melvin Äkte till GÀvle och Jesper till farmor. Jag och Oliver sÄg Karl-Bertil Jonssons jul, den va bra tycker jag, sen kollade jag och Chadli en film sÄ det blev ganska sent.

TyvĂ€rr vaknade jag redan 6:29 pĂ„ lördag morgon 🙄 TĂ€nde ljus och la mig i soffan och sĂ„g Stalker pĂ„ SVT.

NĂ€r Chadli och Oliver vaknade Ă„t vi frukost och sĂ„ passade vi pĂ„ att slĂ„ in julklappar som vi köpt, det blev endel!

(null)

(null)

Nu Àr det vitt ute och kyligt, tycker det Àr hÀrligt!!

Vi körde Oliver till en fotbollströja, de Ät pizza och kollade fotboll tillsammans!

(null)

(null)
Kul för grabbarna.

Jesper va sÄ förkyld sÄ vi fick avboka bion tyvÀrr sÄ jag och Chadli var pÄ julmarknad pÄ HÀsselby slott, mysigt ute men annars riktigt dÄlig tycker jag.

(null)

(null)
Det var riktigt kyligt ute.

Vi va i VÀllingby centrum och shoppade och Ät lunch. Sen till Barkarby outlet och handlade pÄ Ica. Micka och Henrik fick tyvÀrr avboka vÄr tapasmiddag pÄ stan sÄ vi andra beslutade oss för att va hemma istÀllet sÄ alla kom till oss pÄ middag.

(null)

(null)
VÀntar in vÄra gÀster med en glas.

Jag bjöd pĂ„ tryffelpasta och vitlöksbröd, vi drack lite shots, drinkar och vin sĂ„ spelade vi massor med bra musik och pratade. En riktigt mysig kvĂ€ll tillsammans ❀

(null)

(null)


Vi kom nog i sÀng runt 2 och sÄ vaknade jag först vid 7 men lyckades somna om som tur var.

Idag Ă„t jag frukost och sen kom mamma och hĂ€mtade mig, vi mötte upp Rosa vid stationen och Ă„kte och hĂ€lsade pĂ„ Julia och nu ska vi Ă„ka förbi graven och tĂ€nda ljus hos Sabina ❀

(null)


Melvin kommer om en stund men Jesper blir kvar en dag hos farmor dÄ han fortfarande Àr vÀldigt förkyld. Det blir en lugn och tidig kvÀll för min del.

NĂ€sta helg Ă€r det första advent ✹
Har bjudit över lite vÀnner pÄ glöggmys, ska ut med belysning och julpynta innan söndagen. PÄ lördag Àr vi hela familjen bjudna pÄ middag hos Aziz det ska bli jÀttetrevligt!
0 kommentarer