Johanna

Nästan mål och stukade fingrar
Igår hade vi vinlotteri på jobbet och jag ville så gärna vinna, men nej inte ens ett tredje pris... Vi hade en barista på jobbet som gjorde go-kaffe, det var trevligt! Dagen gick fort och när jag slutade gick jag och hämtade Ludvig. Vi var hemma vid 16:30 och två timmar senare va jag hos Jojjo för tjejmiddagsträff. Det blev jag, Jojjo, Carro och Isan som sågs.

Jojjo lagade god kyckling till oss!Carro och jag.

Kom hem vid halv tolv och la mig strax efter. Imorse vaknade Oliver 6:15 så det blev ingen sovmorgon... Åt frukost, tvättade och plockade lite och sen fixade jag lunch till grabbarna innan vi åkte till Hagsätrahallen och fotbollsmatch. Det var roligt att spela igen och vi vann. Själv gjorde jag nästan mål, de lyckades med att få dem ur nätet och så stukade jag mina fingrar...

Höger (som tur var)

Vänster, svullet och gör ont :(

Nu vill barnen baka, så det är bara att ställa upp!

Annars tycker jag att allt annat suger just nu! Life is a bitch!
Egen tid
Igår va jag till Åhléns på lunchen och köpte mig en ny parfym! Hade en kupong med 20% rabatt så jag slog till!

Nu kan jag dofta mig igen :)

Efter jobbet hämtade jag båda barnen, lagade middag och gjorde de vanliga kvällsrutinerna.

Idag har jag jobbat som vanligt, min chef uppmärksammade att imorn är det 14 år sen som jag blev anställd på SEB! Jobbade som konsult innan och började i banken redan -98, men som sagt blev anställd på riktigt för hela 14 år sen. Vart tar tiden vägen??

Hämtade barnen och åkte och handlade en sväng. Sen hem och gjorde köttfärssås och spagetti till middag. När barnen somnat tog jag mig ett skönt bad...


Provade lermasken från Glossy box...

Och nu blir det te och macka/lussebulle/pepparkaka...

Och vem vet, kanske ett avsnitt Greys! (Rosa, man kan se alla säsonger på laddanerfilmer.com)

Imorn är det fredag och tjejmiddag hos Jojjo, mysigt!
Dreaming away
I lördags drog vi till Arlanda efter frukosten. Men fy så dyrt det va att parkera där, 100kr för en timme... Men vi stannade och åt/fikade lite och såg på plan som flög iväg och landade. Åh vad jag önskade att jag satt på nåt av dem och reste iväg ett tag! Skulle va så skönt med semester. 

När vi kom hem lagade vi middag och var bara hemma på kvällen.

Oliver började dagen med sin favoritsyssla.


Fika på Arlanda.

Oliver kollar in planen.

Kladd kladd och hela huvudet fullt av banan...

I söndags åkte vi till Fjärilshuset och tittade runt. De hade en ny avdelning med stort akvarium där vi fick se när hajarna fick mat. Här fick man också plaska :)


Efter besöket där hann vi landa hemma en stund innan vi åkte hem till mamma på mysig middag. Jag hade med en amaryllis till mamma som jag köpt av en kollega och så fick hon en parfym från Biotherm som jag inte använder och jag vet att hon tycker om. Jag saknar min Chanel chance som tagit slut. Ska köpa en ny!

När vi kom därifrån så duschade vi killarna och la dem och hade barnfritt från 19:20 :)

Tittade på TV och sen var det natti natti.

Mamma har tagit hand om Oliver igår och idag och vi andra har jobbat och varit på dagis. Idag va jag tillbaka hos läkaren jag träffade tidigare och fick svar på mina prover. Allt såg bra ut så jag känner mig lugn. Tror att jag känt mig lite uppblåst pga stress och oro att det ska va nåt farligt. 

Imorn på lunchen ska jag nog gå till Ringen och kika i lite affärer :) sugen på nåt...

Hej så länge!