Johanna

Änglamusik
I söndags var vi i Riddarparken och lekte en stund, sen klipptes Melvin i Jakan. Oliver va trött och somnade en stund, då passade jag på att göra lunch. När han vaknade sen cyklade vi till mamma och tog en fika. Sen va vi hos Carolina så barnen fick leka. Hem och laga middag och duscha barn.

I Riddarparken. 

Nu i veckan har killarna gått på förskola igen vilket de verkar ha trivts med. I måndags va Oliver så trött så han slocknade så fort han kom hem. Gick knappt att väcka honom, men till slut gick det :)

Annars har veckan flutit på, vi fick tvättmaskinen lagad! Tobias va med killarna en stund på onsdagen och igår va vi där och lämnade lite grejer. De är med honom den här helgen.

Jag drog ut Melvins tredje tand i onsdags så på torsdag morgon vaknade han och var så glad över att tandfen varit där.

Idag slutade jag tidigare och fick en tid hos frissan, blekte utväxt och toppade håret, känns skönt!


På väg hem åkte vi förbi Bromma.


Köpte en vimpel från Mio som till min förtjusning va på rea, 25kr!

Nåt till Lillfisen att åka hem i, så söt!

Börjar förbereda BB-väskan :)


Köpte också silverputs. Så idag har jag putsat upp det fina halsbandet jag fick av Sabina när jag väntade Melvin. Det är en liten bjällra i som låter för bebisen. Som Linnea skrev så fint på Instagram, änglamusik från moster :)

Nu är det dags att sova. Imorn har de lovat fint väder, hoppas!! Natti natti.
Vecka 31
Besöket hos barnmorskan gick bra, barnen hade koll på mamma och tyckte inte riktigt om stick i fingret och när de kände på magen. Men det var desto roligare att få höra hjärtat slå.

Efter gick vi till Vapiano i Skrapan där vi åt lunch.


Min sötnos fick pizza med öron.

Efter visste vi inte riktigt vad vi skulle göra, ringde pappa som jag inte träffat på länge och vi åkte dit. Barnen lekte på baksidan där det fanns lekstuga, studsmatta, gungor och annat. Plockade sen upp Chadli i Spånga på vägen hem.

I torsdags kom mamma och tog barnen och vi åkte iväg och jobbade. 

Bild på magen i hissen.

Hämtade killarna och åkte och handlade på Ica. Har skrivit upp matschema till nästa helg och skönt att storhandla! Nu när Oliver fyllt 3 år fick han va med i lekrummet under tiden, lycklig!

Fredagsmorgon 7:17

Såhär sov de och jag sov i Olivers säng. Killarna va med mormor och vi jobbade. Kunde sluta lite tidigare då det va lugnt! Va ute och fixade lite på tomten och övade att cykla med Melvin. Det tar lite tid med honom, han vågar inte släppa till och är rädd. Men vi tränar på. Åt middag och såg film, lugn kväll.Killarna och magen v.31

Han är riktigt livlig där inne, nu längtar jag tills jag får träffa lillfisen <3

Igår vaknade vi till fint väder, så vi var ute på tomten på morgonen. Låg i solstolen och killarna spelade bandy. När Chadli vaknade åt han frukost ute, mysigt.

Fixade lite i killarnas rum, möblerade om och tog ner en hylla i Melvins rum. Tog bort spisen som Oliver inte leker med och köpte ny gardin och krokar som man kan hänga på dörren till hans rum. 


Ska nog köpa nytt bord och förvaringslåda från Ikea till honom också.

Men med blå låda då :)

Va iväg till leksaksaffären och Oliver fick köpa en Ben 10 klocka för sina pengar. Han somnade en stund sen och jag och Melvin fortsatte till Ikea och Willys.

Melvin lekte sen hos Albin och Chadli tog med Oliver en sväng till Elgiganten. Jag provade baka en Snickerskaka och passade på att vila.

Käkade middag och såg den senaste Falk filmen. Sen var det natti natti.
Johanna dagen
Tobias hade barnen onsdag förra veckan och så jobbade Chadli hemma to-fre. Det var lugnt för mig på jobbet så jag kunde sluta lite tidigare på fredagen. Plockade upp Ludvig på söder som fick följa med hem.

Solen sken ett tag så jag passade på att sitta ute ett par minuter, grabbarna lekte. Sen åkte vi till mamma där vi plockade de sista jordgubbarna, var förbi Coop och hämtade ett paket och handlade lite. Ludvig ville göra jordgubbssplit.

Sagt och gjort - och gott :)

Killarna va sen hos Tobias i helgen och vi passade på att sova ut, va och shoppade lite, åt gott och tittade på massor med avsnitt av Game of Thrones. Va ute och gick lite lugna promenader med Messi, har så ont i kroppen på nätterna när jag sover... Det blir tungt för höfter och säte att ligga på sidan. Och i ryggen + kramp i vader och ben. Men det är bara att kämpa vidare!

Vi va också iväg till tippen och slängde lite skräp.

Vi satte upp tavlan ovanför sängen <3

Köpte detta påslakanset på Ikea.

Och detta på Mio, samt vitt spjällsägsskydd, täcke till vagnen och en insats till badbaljan. 

Hämtade sen grabbarna på söndag vid 17-tiden.

På måndagen kom Ludvig tidigt på morgonen, jag körde Chadli till tåget. Efter lunch mötte vi upp Jojjo med barnen på Lek o Bus i Väsby där alla grabbar fick leka av sig!

Fikadags.Oliver.

Killarna åker tåg nerför!

Mötte upp Tobias i Rotebro och lämnade Ludvig, plockade även upp Chadli och Messi där.

Åkte hem och fixade middag. Vår tvättmaskin funkade inte idag, vi har ju bara haft den en månad... Jätte irriterande!! Så nu måste vi åka och hämta en lånemaskin som vi får ha tills det att en reparatör kommer hit och tittar på den. Tröttsamt, kan det inte bara funka!

Idag kom Ludvig också på morgonen och vi åt frukost och sen drog vi iväg till Trosa. Tyvärr var vädret som det har varit under sommaren, men grabbarna ville bada ändå! Jag hade glömt armpuffar hemma så vi fick åka till leksaksaffären och köpa nya!Fina Trosa!

Melvin fick även köpa lego för sin veckopeng och Oliver för födelsedagspeng. Med moster :)Sen blev det bad en lång stund!

De fick värma sig i bubbelpoolen.

Åkte hem med tre sovande killar, hämtade Chadli och lämnade Ludvig och nu ska jag göra ugnspannkaka till middag!

Imorn ska jag till barnmorskan på kontroll så får vi se vad jag och barnen gör. Sen är det jobb  to-fre.

Grattis till mig och alla Johannor idag!!