En vecka kvar!

Nu jobbar jag min sista vecka inne vid KungstrÀdgÄrden och pÄ mÄndag Àr jag tillbaka i Arenastaden igen, det kÀnns bra, som hemma!
 
BÀttre trÀningsmöjligheter, lÀttare att ta sig och det ska bli sÄ roligt att fÄ prova pÄ chefsjobbet.
 
I mÄndags förra veckan jobbade jag inne pÄ kontoret, hemmajobb pÄ tisdagen och pÄ lunchen var jag ivÀg pÄ mitt första PT-pass. SÄ roligt att fÄ trÀna med nÄgon som Àr 100% fokuserad pÄ mig! 
 
Efter jobbet var vi ivÀg och klippte Oliver och Melvin, glömde knÀppa bild pÄ Melvin.
 
Fina killen.
 
PÄ onsdagen jobbade jag pÄ kontoret igen, hade naprapatbesök - skönt! Efter jobbet mötte jag upp Rebecca som jag trÀffade i Grekland och Mimmi & Emilia. Vi spelade padel i MOS och efter kÀkade jag middag med Mimmi och Emilia, vi Ät persisk mat - gott!
GÀnget! Det gick sÄdÀr för mig... men bara att trÀna vidare.
 
PÄ torsdgen var jag inne pÄ kontoret igen, vi hade kunder pÄ besök och fick sitta i fina salen pÄ KungstrÀdgÄrden. Det var sÄ fint dÀr och vilken god mat, riktigt lyxigt!
 
Bara se taket!
 
Efter jobbet Äkte jag till Arenastaden dÀr SEB Kort hade invigning av sina nya lokaler med behovsanpassade platser. Kul att trÀffa alla gamla kollegorna igen och kul med lite party!
 
Vi fick bubbel först och sen pizza och vin till middag. Chadli körde sÄ det blev inte sÄ sent, vi var hemma runt 21-tiden. Monica var snÀll och passade barnen hemma under tiden.
 
I fredags jobbade jag hemma, hann med en lunch jogg!
3,3 km började jag med. 
 
Sen skulle hela familjen gÄ pÄ bio och Àta middag ute, men Jesper var fortfarande snorig och hostig - han har varit hemma nÀstan hela veckan sÄ han fick stanna hemma.
 
Jag Melvin och Oliver Äkte till VÀllingby och sÄg Babybossen 2 och Ät sushi efterÄt, mysigt!
 
 
Vi kikade pÄ Idol pÄ kvÀllen, la oss ganska tidigt dÄ Oliver skulle upp tidigt pÄ lördag och spela fotobll och jag skulle hjÀlpa till i grillen.
 
Kylig lördag morgon, han spelade tre matcher och vann alla.
 
Jag var rÀtt klÀdd, frös inget alls.
 
UnderstÀll, vandringskÀngor med dubbla strumpor, fleece och tÀckjacka haha... Sen stod jag i lÀ i solen vid grillen och sÄlde sÄ mÄnga hamburgare haha.
 
Va rÀtt mosig pÄ kvÀllen efter 6 timmar ute i friska luften. Jag och Chadli var ivÀg och tittade och bestÀmde oss för en ny bil som vi ska privatleasa, det blir en ny Citroen som vi fÄr i slutet av december. Vi bakade en kaka och firade Monica lite i efterskott.
 
 
Lugn kvÀll, trött och la mig rÀtt tidigt.
 
 I söndags va jag och mamma ivÀg pÄ dagen, det Àr lite trassel i familjen, jÀttejobbigt men jag hoppas att det bara kan bli bÀttre frÄn nu. Jag va ute och sprang av mig lite ilska samt PMS irritation. Det gick lÀtt att springa, sprang 6,4km intervall.
 
 
Jobbade hemma mÄndag, bÄde Jesper och Melvin va hemma frÄn skolan. Jag va och trÀnade med PT igen och Ät en god pokebowl till lunch, det mÄste jag göra igen. Gott, nyttigt och frÀscht!
 
 
Idag Àr jag inne pÄ kontoret och jobbar, jag ska möta upp mina nya kollegor pÄ middag. Imorgon ska vi ha lite avtackning och jag ska bjuda pÄ fika pÄ jobbet, sen ska jag vara med pÄ möte med nya avdelningen. PÄ kvÀllen dags för frissan!
 
Det Àr mycket mer bokat nu, det kÀnns att livet börjar ÄtergÄ till det lite mer normala! Skönt!
 
0 kommentarer