Grönt hÄr!

Vi va hemma hos Monica och gav Jesper lunch innan vi tog en promenad pÄ stan ner mot Kungsan dÄ jag ville se de fina körsbÀrstrÀden. TyvÀrr regnade och haglade det ute och va kallt, inge mysigt alls... SÄ vi gick till Italiano och Ät lunch, sen tillbaka till Monica en svÀng. Chadli Äkte och mötte upp nÄgra kompisar pÄ svensexa och jag Äkte hem och hade en lugn och skön kvÀll hemma. Tittade pÄ Springfloden som va bra!!


Galet mycket folk, men vackert Àr det!

FÄr smaka pÄ pappas pasta!

I söndags hade vi en lugn och skön mysmorgon. Tittade vidare pÄ Springfloden innan jag gjorde mig iordning och Äkte till Katta pÄ lunch.

Mys med liten bÀbis!





Gosunge ❀

Trevligt att trÀffa tjejerna.

Åkte sen hem, Ă„kte och handlade och fixade middag till hela kompaniet. Och nu Ă€r altanen och staketet fĂ€rdigt!! Superfint, Ă€r sĂ„ nöjd och glad 😃

NÄn blev hungrig pÄ Ica...




Nu kan gÀrna vÀdret fÄ bli lite bÀttre!

Blir mÄnga bilder pÄ den hÀr lilla typen nu!

Melvin sover nÄgra extra dagar hos Tobias nu. Chadli nattade och jag sopade uppfarten och fick undan allt skrÀp sÄ nu Àr det fint i carporten.

Imorse kom Melvin hem och Ă„t frukost med oss och jag lĂ€mnade bĂ„da som vanligt. Åkte hem och Ă„t lite frukost och sen ivĂ€g till frissan och försöker fĂ„ fason pĂ„ mitt hĂ„r som Ă€r envist grönt just nu. Blev inte helt bra idag heller tyvĂ€rr, mĂ„ste tillbaka 😔 Monica kom och hjĂ€lpte mig med Jesper eftersom det drog ut pĂ„ tiden. Vi Ă„t lunch efter och sen Ă„kte jag hemĂ„t.

VÀgrade sova trots att han va trött.

Cool kille med jeans med hÀngslen!

Stannade förbi Lotta pÄ fika och sen till tippen innan jag Äkte hem. Va med Melvin till tandlÀkaren pÄ kontroll, allt sÄg bra ut. Sen Äkte vi och klippte honom.

Mammas fina kille 💙

Sen hem till de andra tvÄ som mamma passade, Ät middag och efter Äkte Melvin hem med Tobias. Jag Äkte och körde ett spinningpass och bastade pÄ kvÀllen, sÄ skönt. Kom hem och sÄg nya sÀsongen av Game of Thrones, Àntligen!! Nu Àr det dags att sova, Jesper vaknar vÀl som vanligt 5-5:40. Han har iaf slutat Àta pÄ nÀtterna nu!!

Sov gott och ha en fin vecka 🌾
1 kommentar