Johanna

Kallt!
Barnen sov längre imorse eftersom de la sig sent. Vid 8:30 gick jag upp, gick snabbt ut med Messi och gjorde sen frukost.

Albin kom över och lekte och efter en stund gick vi ut till pulkabacken.

Jag gjorde en snöängel :)

Sen åktes det för fullt!!Efter det lämnade vi Albin och åkte till Norrviken, vi köpte med lunch men det va för kallt att äta. Alla frös så vi va tvungna att åka hem... Synd för det va så fint väder och mysigt där :( Men vi får bara ta det en annan dag!

Mysigt ute på isen.

Åt hemma, slappade lite. Killarna pärlade och sen målade de och jag gjorde en ram som de kunde sätta sitt konstverk i.

Fin va?! 

Melvin lekte hos Albin, Chadli drog iväg på killkväll. När Melvin kom hem badade de och sen läste vi, tittade på tv innan de somnade. Jag har bara slappat ikväll.

Imorn är sista dagen det här året! Ett år som va väldigt mycket bättre än året innan. Hoppas att det är en uppgående trend så 2015 blir ännu lite bättre ;) Känns som det kan bli det!!

Fick post idag, hjälp barnen börjar bli stora!!!

Nej nu ska jag lägga mig, laddar inför nyårsfirande hos Jojjo & Jocke imorn!

Natti natti från slappgänget.
Pulkapremiär
Vi har verkligen haft det lugnt och skönt ett par dagar, så skönt med semester!

Vi kikade på rean och det va helt galet mycket bilar och folk. Hittade inget speciellt, köpte bara en låda till Olivers rum för alla nya leksaker.

Annars har det blivit flera filmer hemma och Hobbit på bio, promenader - inte så långa pga kylan.

Och så lite planering såklart :)

Idag kom barnen på morgonen, så vi åt frukost tillsammans sen va vi ute och åkte pulka och snowracer. Barnen tyckte det va jätteroligt. Melvin har lekt med kompisar, Oliver sov middag och jag tog en kort promenad med Messi.

Glad kille i pulkabacken.

Melvin på väg ner.

Härligt med snö och kyla!! Skönt att va ute ett tag.

På kvällen har vi spelat spel, ätit varma mackor och sen tittat på film. Barnen är vakna lite senare nu på jullovet.

Imorn tänkte vi ta en tur på isen vid Norrviken.

God Jul & God Fortsättning
Gjorde röda Shellack naglar som passar fint nu till julen, Chadli hämtade mig när jag var klar. Jobbade sen sista dagen i tisdags, det var lugnt på jobbet och vi gick vid 16-tiden. Var snabbt förbi Systemet och och Ica innan vi åkte hem och åt middag. Tittade på säsongsavslutningen av Homeland, men jag somnade i soffan. Gick sen upp och la mig i sängen och sov vidare så det blev ingen vidare uppesittarkväll för min del.

Köpte en ny klänning till julen från Lindex.

Vaknade 10 timmar senare och kände mig utvilad, åkte till Tobias där vi åt julfrukost tillsammans med barnen och sen tog jag med mig killarna, åkte och hämtade upp Monica och åkte hemåt. Vi hann ta det lite lugnt, ta lite att äta och duscha och göra oss iordning innan vi åkte hem till mamma och Håkan för julfirande.
 
De hade ordnat med massor med god mat och tomten kom och barn och vuxna fick massor med fina julklappar.

Mina fina killar är julfina.


Chadlis underbara foto på Oliver.

Även Messi är julfin :)
Ludvig och Melvin fick ett eget bord.
Min blivande man och svärmor.

Vi åkte hemåt vid 22-tiden, barnen la sig efter ett tag och vi tittade klart på Notting Hill som gick på TV:n och öppnade lite fler julklappar.
 
Barnen sov rätt länge morgonen efter och vi gick upp vid 8:30, åt frukost och sen ville barnen leka och spela med sina julklappar. Tobias kom och hämtade killarna vid 12-tiden och då fixade jag lunch till oss andra och sen åkte vi till Heron City och såg Micke & Veronica på bion. Den va rolig och bra, lagom film sådär på juldagen! Kikade lite i Nikebutiken där och sen åkte vi förbi Tobias och lämnade spelet som killarna glömt att ta med, lämnade av Monica hemma och åkte sen hem. Gick ut i kylan och tog en promenad med Messi, sen värmde vi på rester som vi hämtat hos mamma och så blev det en film och slapp i soffan.
 
Idag har vi inte heller gjort mycket, vi har tagit två promenader med Messi. Det var jättefint väder på dan och solen sken, -8 grader. Så har vi tittat på en film... Nu tittar Chadli på Arsenal som spelar match och jag skriver och kikar lite på datorn.
 
Imorn ska vi iväg och slänga lite papper och skräp och sen kika lite på mellandagsrean. Det blir nog väldigt lugnt nu ett par dagar iallafall!!

Avslutar med Melvins supersöta julpyssel ängel, så fin!!