Barcelona

Det kÀndes sÄ skönt att logga ut frÄn jobbet och sen dra ut till Arlanda. Vi hade god tid pÄ oss sÄ jag kollade in Victorias Secret affÀren och sÄ hann vi sitta en stund i loungen.




Flygresan gick bra och nĂ€r vi kom fram tog vi en taxi till hotellet. LĂ€mnade grejerna, frĂ€schade upp oss och gick ut och Ă„t middag och drack gott vin. 

PĂ„ tisdagen gick vi ut och Ă„t frukost pĂ„ stan dĂ„ vi inte hade bokat det pĂ„ hotellet. 

Kaffe, te och mackor pÄ Cappuchino.

Efter det strosade vi tillbaka mot rummet och packade ihop lite och gick ner mot stranden. Det va skönt att sola och bada en stund.



Efter Ät vi lunch pÄ en restaurang pÄ stranden, mums.



Cerveca clara gÄr ner, annars dricker jag inte öl...

Promenerade sen förbi hamnen och mot La Rambla. Stannade pÄ en pub sÄ Chadli kunde se matchen :)

Smygfoto...

Det fanns wi-fi dÀr sÄ jag stod ut, men nÀr det blev förlÀngning orkade jag inte lÀngre sÄ vi gick hehe. Hann ÀndÄ se straffarna pÄ en tv utanför en restaurang!

Gick mot hotellet och duschade och gick sen ut för att Àta. Det blev sen och vi irrade runt som tvÄ virriga hönor efter ett restaurangtips som vi till slut hittade...

Mysiga grĂ€nder!! 

Framme pÄ Bubo bar.



Live musik ;)

Gick hem och sov. Pratade videosamtal med killarna idag, kÀndes bra. Saknar dem Àven om det Àr skönt att vi fÄr egen tid! Det va lite mulet sÄ vi gick upp till poolen pÄ taket en stund.

PÄ vÀg upp.

Var Àr solen??

HĂ€r kom den!!

Gick ut och Ät lunch och gick runt i lite affÀrer. Sen tillbaka till hotellet dÀr jag kollade pÄ film och slumrade till en stund medan Chadli sÄg fotboll. Nu Àr jag seg och klockan Àr mycket, men vi ska ut och Àta lite. Tur att man Àter sent hÀr...


0 kommentarer