Massor med bebismys

Imorse blev det lite stressigt, jobbigt att ha en tid att passa nÀr man har en bebis. Jag hade stÀllt klockan men var sÄ trött nÀr den ringde sÄ jag lÄg och drog mig en stund, svÄrt att gÄ upp nÀr man har tvÄ myskillar i sÀngen!
 
Mysigt
 
Vi kom ivÀg iallafall och jag var pÄ Danderyd exakt klockan 9. Idag var det dags att kolla Olivers hörsel, det gick pÄ bara nÄgra minuter. Han var tyst och lugn sÄ det gick pÄ första försöket pÄ bÄda öronen! Duktig kille :)
 
Vi Äkte direkt frÄn Danderyd till vÄra gamla hoods. Första stoppet var hos Kai! Hon fixade lite att Àta eftersom vi knappt fÄtt i oss nÄgon frukost. Bara jag som fÄtt i mig lite te och macka. Tanken var att Tobias och Melvin skulle fika pÄ sjukhuset medan jag var inne med Oliver, men de hann bara parkera...
 
Kai mös och luktade pÄ bebis och Bruno klappade och var jÀtte intresserad av honom.
 
NÀsta stop var Sickla köpkvarter och fika med Tobias faster Eva och hennes Pelle. Vi tog en fika pÄ Espresso house och Eva fick ocksÄ bebismysa och busa lite med Melvin! Vi fick jÀtte fina klÀder till Oliver, ska ha pÄ dem imorn, har precis tvÀttat upp dem. I strl 50 sÄ det Àr bÀst att passa pÄ att anvÀnda dem nu, ska visa imorn.
 
Oliver hos gammelfaster Eva!
 
Bakom oss satt dansaren Christian Lotus frÄn LetŽs dance, tyvÀrr fick jag inte med han pÄ bild ;) Men dÀremot fotade jag honom och Eva med hennes telefon :)
 
Efter fikat var det dags för dagens sista stop, Mia. Jag och Melvin gick dit med vagnen och Tobias kikade lite pÄ Best of Brands innan han kom efter med bilen. Tess var jÀtte glad att Melvin kom men var ocksÄ vÀldigt intresserad av den lille killen ocksÄ. Mia bjöd som vanligt pÄ god mat och super god tosca kaka, vi blir alltid bortskÀmda dÀr! Vi Ät, fikade och mös i soffan. Fick en söt body och supermysiga strumpor, de Àr ocksÄ tvÀttade sÄ jag visar pÄ Oliver sen :)
 
En ny liten bebis och plötsligt belv Casper stor!
 
Melvin blev super trött och Ă€ven Tess och Casper behövde sova, sĂ„ begav oss hemĂ„t. Vi hann precis fĂ„ in allt och alla i bilen innan regnet öste ner. Tur! BĂ„da killarna sov i bilen och jag passade pĂ„ att springa in pĂ„ Ikea. Ville köpa lite mindre glasskĂ„lar, mĂ€rkte igĂ„r nĂ€r Melinda var hĂ€r att jag saknade det till fikat nĂ€r vi skulle Ă€ta lite glass. SĂ„ det blev 12 glasskĂ„lar, en ny tvĂ„lkopp (den jag köpte frĂ„n Åhlens var vĂ€rdelös), en ny paj- och kakform, tvĂ„ ramar som jag ska rama in fina tavlor som jag ska skriva ut. Man fick nĂ€mligen göra gratis "bebistavlor" pĂ„ nĂ€tet. Ska visa sen nĂ€r de Ă€r utskrivna och inramade!
 
IgÄr Äkte Tobias och lÀmnade Ludvig pÄ dagis, han ska va hos Fanny nu tills pÄ fredag. Melvin fick följa med sÄ jag fick lite lugnt hÀr hemma. Plockade lite och passade pÄ att sitta ute i solen. Sen tog jag bussen till Jakobsberg och BVC, dÀr vÀgdes Oliver. Inget bajs pÄ vÄgen den hÀr gÄngen ;) och den stannade pÄ 3850 g. Han gÄr upp fint! Tro det, jag Àr ju en mjölkmaskin, han vill ammas ofta och snutta lite dÀr emellan. Ena bröstet kÀnns rÀtt hÄrt och jag Àr sÄ rÀdd att jag ska fÄ mjölkstockning, sÄ nu mÄste jag massera lite sÄ det blir bÀttre. Tobias kom och mötte upp oss pÄ BVC och vi Äkte till GörvÀlns slott för att Àta lite lunch. Men det var bara finlunch, soppa och rimmad lax med dillstuvad potatis för 295:-, eh, nej tack! Men de kunde trolla fram lite fika till oss, sÄ det blev smörgÄs, kaffe, te, juice och cola istÀllet. Allt det var billigare Àn en lunch iaf.
 
Det var varmt och skönt.
 
 
Vi Äke förbi mamma och HÄkan pÄ vÀg hem, de hade kommit hem frÄn en lite kortare semester och idag har mamma opererat handleden och allt hade gÄtt bra, skönt! Jag tog en promenad hem frÄn mamma igÄr och Tobias och Melvin Äkte bilen. Efter ett tag kom Melinda och hÀlsade pÄ, hon trÀffade lillkusinen och jag hjÀlpte henne att fÀrga sitt hÄr. Vi satt ute pÄ baksidan sÄ vi inte skulle slabba ner nÄnstans. Melvin passade pÄ att gÄ över till grannen och bada lite dÀr, sen var han hÀr och lekte ocksÄ.
 
Oliver sover sött, resultatet av fÀrgningen blev fin och bra tycker jag!
 
Imorn har vi inga direkta planer, pÄ torsdag ska jag trÀffa Viveka och Bastian igen och eventuellt kommer Maria med barnen och hÀlsar pÄ nÄgon dag!
 
Nej, nu nÀrmar sig klockan elva igen, har bytt lakan sÄ det Àr sÄ skönt att gÄ och lÀgga sig dÄ, har iof sig en maskin till som Àr klar nu, fÄr slÀnga i den i torktumlaren! Har hunnit köra tvÄ maskiner, fixa med killarnas "min första bok" och skriva och sÀtta in bilder. Framkallade lite bilder som kom idag, mÄste köpa ett album ocksÄ för jag framkallade bilderna frÄn förra Ärets semester pÄ Kreta. Nu för tiden sÄ framkallar man ju inte bilder lÀngre, man sparar det mesta pÄ datorn, men jag har tÀnkt att jag iaf ska framkalla semester bilder. Ska Àven göra ett album till Oliver med bilder frÄn hans första Är som jag gjort till Melvin.
 
Natti natti
0 kommentarer