Johanna

Påsk i Romme
Jag blev hemma resten av veckan, va riktigt sänkt. Skönt att penicillin hjälper snabbt! I torsdags kunde vi iaf packa bilen och köra upp till Rämshyttan där stugan ligger, ca 3 mil från Romme. Vi ansvarade för en middag var per kväll och jag hade förberett  kycklinggryta med ris och sallad till skärtorsdagen.

(null)

(null)

(null)

(null)

Killarna lekte ute när vi kom fram och jag och Fanny packade upp, bäddade och hann sätta oss och ta en kopp te.

Jonas och Linus dök upp senare och då åt vi. På kvällen hade vi sång och danstävling, Melvin och Oliver va domare.

Vaknade upp till strålande sol!
(null)

(null)
Oliver hjälper till att diska undan frukosten.

Gjorde matsäck och packade ihop för en dag i backen. Hämtade ut skidor och pjäxor och just den biten är inte kul! Skrikandes barn, barn som inte vill åka och en väldigt svettig mamma... tur att det gick över hyfsat fort! 

(null)
Killarna gick skidskola alla tre dagarna vilket va bra då de lärde sig mycket!

(null)

(null)
Vi passade på att ta oss upp till toppstugan. SÅ härligt!!

Åkte hemåt, Fanny stod för kvällens middag som var en supergod lasagne. Vi bastade och var rött möra efter en dag i backen, så det blev en rätt tidig kväll.

(null)

(null)
Bastun nere vid sjön.

(null)
Hela gänget till bords.

(null)
Melvin och Linusmys.

I lördags var det skönt att kunna dra direkt till backen, killarna åkte i barnbacken och hade sen skidskola. Vi andra körde på!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
En riktigt fin och solig dag igen, Melvin hängde med upp och åkte ner sen. Kul!

Åkte hemåt och slappade lite, bastade och Linus fixade världens påskmiddag! Löjromstoast, saltgurka med smetana och honung 👌🏻 Riktigt gott! Till middag fick vi lamm, hasselbackspotatis med hemmagjord bearnaise, tomatsallad och broccoli. En sån festmåltid! Jag hade med lite påskpynt som vi hade framme, efter middag fick killarna leta ägg som Linus och Jonas fixat.

Oliver va trött och somnade redan innan maten så honom fick vi väcka, han fick i sig lite yoghurt och somnade sen igen. Vi andra hade final på Melvins tävling och Ludvig vann 😊

Gick och la oss och igår vaknade vi upp och åt frukost som Fanny fixade. Packade ihop, städade ur stugan och åkte mot en sista dag i backen. Strålande sol även igår! Mötte upp Isan som åkt över dagen. Killarna hade uppvisning efter skidskolan, de har blivit så duktiga. Och idag ville Oliver följa med upp till toppen så vi och Linus åkte upp och mötte Jonas och Fanny där. Sen mötte även Isan upp och åkte nerför med Oliver mellan benen.

(null)

(null)

(null)
Killarna har fått medaljer.

(null)

(null)


(null)

Vid 16 körde vi hemåt och var hemma runt 18:30.

Nu har vi en ledig dag innan jobb börjar igen, idag ska vi på lunch hos mamma och Håkan.

Glad Påsk 🐥💛🐣

Angelica Wåhlin

Ser väldigt mysigt ut :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress