Johanna

Vackra Oslo

Flyget till och från Oslo gick smidigt och fort. Det är inte alltid jag tycker att det är så kul att flyga, men denna gång var det vackert och bra. Skönt att lämna regnet i Stockholm mot klarblå himmel och sol i Oslo!

Frukost på Joe & the juice på Arlanda.

Framme i Oslo, så fint 😍

Vi jobbade hela dan och sen checkade vi in på hotellet och drog ut på stan. Kikade runt i affärer och gick sen till Aker Brygge där vi mötte upp våra nordiska kollegor på middag. Mycket trevligt!

Fin kväll!!

Hade en lugn kväll på hotellet, såg Sofias änglar och la mig tidigt. Sov gott och åt en smarrig frukost innan en ny jobbdag.

Flög hem 17 och var hemma 18:45. Hann pussa på födelsedagsbarnet. Såg Outlander, absolut den bästa serien ❤️ och Hollywoodfruar. La mig tidigt, jobbade igår full fart hela dan. Hämtade Jesper och Oliver då Melvin va hemma med Monica. 

Lagade middag och åkte sen och fixade naglarna. Tanken va att Melvin skulle gå till skolan idag men han fick ont i halsen igår kväll och lika imorse. Chadli jobbar hemma idag och jag imorn. Oliver hostar och Jesper hade feber förra veckan, sjukdomstider nu.

På lördag ska vi på middag hos Cissi och Johan och på söndag är det ny visning. Vi ska nog köra över mer grejer och fixa lite i helgen. Efter den här visningen flyttar vi, oavsett. Om tre veckor åker vi till USA på Micke och Brooks bröllop, känns som tiden bara flyger fram nu! Snart är det julafton...

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress