Midsommar

Måndag var en vanlig jobbdag, när vi kom hem åkte Håkan och Chadli och hämtade tvättmaskinen och installerade den. Får inget av Trygg Hansa, då måste först en reparatör komma och så åldersavdrag och självrisk... Nu hittade jag en till bra pris så strunt samma! 

I tisdags morse hade jag samtal på Melvins dagis, sen jobb som vanligt. Hämtade Oliver hos mamma som hämtat killarna, vi va och lämnade böcker på Biblioteket där även Oliver fick en bok i 3-års present :)

Sen va vi och köpte nya gympadojor till honom och efter det var det dags för hans första besök hos tandläkaren. Det gick så bra, han gapade fint och gav t o m sin napp till tandläkaren!! Så smidigt gick det att sluta med napp! Stolt mamma :)

Leker i väntrummet.


Duktiga Oliver!!

Tandläkaren fick bilden och la ut på Facebook :)

I onsdags hade Melvin avslutslunch på förskolan, han hade sina finkläder på. Jag glömde fota... Men de hade fått fina saker med hem och en röd fin ros! Mamma hade hämtat killarna så jag hämtade där, sen åkte vi och plockade upp Chadli och Messi vid stationen.

I torsdags följde Melvin med Leo hem och vi hämtade Oliver och åkte och handlade. Köpte ny grill då vi sålt kolgrillen vi köpte förra året. Mycket skönare och bättre med gasolgrill! Nu ska vi nog grilla oftare!

Chadli hämtade Melvin och jag gjorde en supersmarrig hemmagjord pizza. Melvin va på dåligt humör på kvällen så det blev lite bråk och skrik under kvällen...

Det dåliga humöret och syskontjafs fortsatte under midsommaraftons morgon, det och det tråkiga vädret gjorde att lusten att göra nåt inte riktigt infann sig. Men vi åkte en sväng till Skälby Gård, det började dugga lite och något va fel med ljudet så man hörde knappt nåt vid dansen kring midsommarstången... Vi tog en väldigt snabb fika där, men det va verkligen inte mysigt! Åkte förbi Ica och köpte gasol, sen hem igen.

Stången påväg upp.

Regnjackor och stövlar på.








Ser ju inte så lovande ut framöver heller, trist att sommaren regnar bort :( 

På kvällen invigde vi iaf grillen och åt en jättegod middag med kött, färskpotatis, sås och sallad. Toast Skagen till förrätt och jordgubbar med grädde till efterrätt. Tobias kom och hämtade Melvin som ska va där lite. Det är nog nyttigt för barnen att va ifrån varandra lite! Oliver somnade och vi tittade på en ny Falk film på kvällen, den va bra!! 


Chadlis första grillning!


Håller koll på husse.

Vi får se vad vi hittar på idag?! Än så länge har jag och Oliver ätit frukost, Chadli sover än!
0 kommentarer