Middag pÄ tu man hand

IgĂ„r hade jag en riktigt bra dag! Åkte och lĂ€mnade Melvin och nĂ€r jag kom hem gjorde jag en god omelett och pressade fĂ€rsk apelsinjuice till mig och Tobias. Körde ett trĂ€ningspass hemma innan jag Ă„kte till jobbet, tĂ€nkte att jag kan alternera sĂ„ jag Ă€r hemma lite mer. Om jag ska trĂ€na pĂ„ jobbet mĂ„ste jag Ă„ka redan vid halv elva...
 
Jobbade och mötte sen upp Tobias i Karlberg och vi tog en promenad till Fondueboden pÄ VanadisvÀgen. Vilket mysigt stÀlle!! SÄ god mat och otroligt trevlig personal, rekomenderas varmt! Tog en promenad tillbaka till stationen och tog tÄget hem. Jag Äkte till mamma som passade killarna under tiden och med oss fick vi nybakt surdegsbröd och bullar. Mamma skÀmmer bort oss!
 
SÄser, nötkött, flÀskkött, kyckling och grönsaker.
 
Tobias gillarÂŽt!
 
VÀl hemma sÄ la vi bÄda, Melvin somnade i bilen sÄ honom lyfte jag bara upp. Han fick sova i Ludvigs sÀng inatt, Oliver vaknade till nÀr vi Äkte hem och fick lite mat och sen la vi honom ocksÄ. Tittade pÄ Heart of Dixie och SHF innan jag kröp ner och la mig i sÀngen.
 
Imorse fick Tobias gÄ upp och fixa frukost och jag lÄg kvar och somnade om till 8:20. Plockade undan och bÀddade sÀngarna, nÀr Tobias Äkte och lÀmnade Melvin sÄ röjde jag Àven hÀr nere och vek tvÀtt och fixade innan stÀdtjejen kom. Vi Ät frukost och jag klÀdde pÄ mig och sÄ Äkte vi till Sollentuna C dÀr vi hade mammatrÀff pÄ Waynes coffee. Tobias gick runt lite sjÀlv och det blev bara en kortis för mig för jag skulle ivÀg till jobbet sen. Men det var mysigt att trÀffa mammorna igen och fÄ lite babysnack - har saknat det! Tobias och Oliver Äkte hemÄt och jag tog tÄget till jobbet.
 
Dagen har gÄtt fort och nu har vi Àtit, Melvin hade blivit lovad att baka muffins sÄ det gjorde han och jag och nu sitter jag i soffan och dricker kaffe. Oliver har somnat, han har sovit lite konstigt idag pÄ dagen och var trött och somnade redan halv sju. FÄr se om han sover hela natten? Nu börjar det bli dags att göra den andra skruttisen klar för sÀngen.
 
I torsdags förra veckan fick jag armbandet jag skickade efter via en sida pÄ Facebook, Àr jÀtte nöjd och tycker det var superfint. Bra pris ocksÄ, 100 kr + porto!
 
Ska visa sen vad jag köpte i Riga, det blev lite smĂ„shopping men jag har inte fotat nĂ„got Ă€n! Återkommer :)
 
Om en vecka ska jag och Aslim ivÀg och bleka tÀnderna, hon hittade ett bra erbjudande pÄ Groupon och det ska bli sÄ spÀnnande att se om det blir nÄgon skillnad. Ska ta ett före och efter kort!
 
Nej, nu ska jag slÄ pÄ TV:n och se om det Àr nÄt att slötitta pÄ. GokvÀll!!
0 kommentarer