Johanna

Japp, det fortsätter...
Denna veckan har Jesper varit hemma sjuk, han gick bara igår. Chadli va med honom mån & tis, jag jobbade hemma ons, med farmor tors och gick som sagt igår! Åh hoppas nu att vi håller oss friska nu. Jesper är rätt snorig och hostig men ingen feber nu iaf!

I tisdags var jag i Göteborg hela dagen på möte, hann in en liten sväng i Nordstan där jag köpte med tre små vaser från HM Home.

(null)
Står i min fina hylla som jag köpte med från Oslo.

Det var en bra dag och ett bra möte, startade dagen på Bromma flygplats där jag drack en såå god cappuccino! Hittade en deo som jag gav Chadli i alla ❤️ dag present och ett par söta örhängen till mig!
(null)

(null)

(null)

Åkte direkt från flyget på föreläsning i Jakobsberg, det handlade om att ge barnen 100 möjligheter istället för 2. Bra men kändes som den passade personal i skola och förskola bättre. På måndag ska jag börja en föräldrakurs på 4 gånger där man tar upp lite olika saker, ska bli bra!

I onsdags var det alla hjärtans dag och jag ställde fram lite mys på morgonen.
(null)

Och jag fick fina blommor när min make kom hem ❤️
(null)
Och det fina hjärtat hade Oliver gjort till mig!

(null)
Du & jag för alltid ❤️❤️❤️

I torsdags hade Melvin studiedag och var med mig på jobbet. Mycket barn med på jobbet nu!

(null)
Oliver förra veckan...

Melvin va så duktig och modig och ställde sig på en scen när vi fikade och uppträdde och sjöng en Marcus & Martinus låt! Han va så nervös så benen skakade sa han, lilla älskling så bra ❤️

På kvällen var det lugnt hemma, kollade Wahlgrens värld. Och igår var det äntligen fredag! Jag och Sophie jobbade tillsammans hela dan som gick så fort! Trivs så bra att jobba med henne!! Vi åt god lunch på Icha Icha i MOS. Gick till HM på lunchen där jag hittade ett par fina byxor! Visar på måndag. Det blev middag på McD och Talang på TV på kvällen.

(null)
Fredagmorgon 7:38 med kaffe i högsta hugg!

Idag åkte jag till Jojjo och vi tog en lång skön promenad på 1,5 timme. Skönt väder och mysigt med tid att prata.
(null)
Fin natur på vägen också, energi!

Sen har jag bara varit hemma, lagat mat, tvättat och annat som hör till hemmapysslet. Var på väg att köpa biljetter till Globen ikväll för att se Marcus & Martinus men det blev hemmakväll med tacos och Mello istället.

Imorn ska jag ut på promenad igen, Oliver ska gå på Parkour och Melvin ska på kalas mellan 14-16. Ev går vi även på bio och ser Coco.

(null)

(null)
Småbröderna vill också ligga i storebrorsans säng!!

Nu ska jag se klart Mello, imorn sista avsnittet av Bron - spännnande!!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress