Johanna

Arenastaden 💚

Skönt att packa ihop och lämna söder i fredags! Va bara hemma på kvällen och tittade på Let's dance. I lördags skulle Anna m. familj och Messi komma men vi sköt upp det eftersom han är så lugn där nu, kanske bara skulle bli knasigt för honom att komma hit?!

Vi åkte till Görväln där det var fårsläpp, ponnyridning och annat. Tyvärr så kom vi lite sent och missade det mesta, men en fika i solen och lite Pokémonjakt blev det ändå!

Härligt väder ☀️
 
Buskille

Chadli åkte iväg och träffade kompisar och skulle titta på Wrestling på Hovet. Jag satt ute på altanen när Jesper sov och killarna lekte, Tyra va över ett tag och lekte med Oliver.

Melvin passade på att läsa läxan.
 
Tobias hämtade killarna och de sov där, så det var bara jag och Jesper hemma på kvällen.

I söndags va jag iväg till Jakan och fixade naglarna, blev blåa denna gång!

 
Va iväg och handlade och lagade sen middag, bakade och gjorde egen granola. Killarna kom vid 19 och vi nattade ganska tidigt.
 
I måndags var det dags för "vanlig vecka". Båda jobbar och just nu heltid! Lämnade killarna och åkte sen till nya kontoret i Arenastaden.
 
DJ, frukostpåse, goodiebag! Och riktigt fräscht och fint. Kul!!
 
Här kommer jag stortrivas!!! Nära till MOS också 👌🏻👍🏻
 
Åkte och hämtade killarna och Chadli åkte in till stan och träffade kompisar. Lagade middag och killarna va sen rätt trötta efter en lång dag.
 
Oliver tog ett bad.
 
Melvin slappade i soffan.
 
Jag fick lite egentid och tittade på TV och slappade i soffan.
 
Och fick ett fint meddelande från min älskling ♥
 
Idag hade vi tid på BVC för 1,5 års kontroll, vi sköt upp vaccinationen om Jesper skulle bli hängig och få feber när vi är borta. Annars gick det bra, han var inte riktigt på humör, men kunde göra det mesta hon ville kontrollera! Åkte hem och släppte in städerskan, lämnade Jesper på förskolan och åkte till jobbet. Hann inte upp på jobbet för jag hade en tid hos sjukgymnasten.
 
Jesper och Pappi på BVC.
 
Känns som det blir lite high chaparall på jobbet nu, så det ska bli skönt med ett par dagar ledigt så får jag komma ordentligt på plats efter det!
 
Det var invigning på nya kontoret idag, Chadli stannade kvar en stund men jag åkte och hämtade barnen. Provade en ny väg idag och hämtade 15 min tidigare än igår, synd att det ska vara så mycket köer...
 
Imorgon har jag tid hos frissan efter jobbet och sen ska jag ut på middag med några kollegor och en kund, vi ska på Gondolen - det ska bli trevligt. På torsdag är det dags att packa för på fredag morgon åker vi!!!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress