Nationaldagen 🇾đŸ‡Ș

I lördags va Jesper hÀngig och gnÀllig pÄ dan, vi var ute och gick en promenad och sen sov han en stund. Vi var bjudna pÄ middag hos mamma och HÄkan som bjöd pÄ gott grillat. TyvÀrr var inte Jesper pÄ sitt bÀsta humör vilket inte Àr sÄ konstigt men det gjorde att vi Äkte hem lite tidigare. Tobias lÀmnade Melvin dÀr som följde med hem och nu var det Olivers tur att fÄ sova kvar hos mormor.

I söndags va jag och Melvin och plockade liljekonvaljer till mamma, hann inte göra det i lördags. SÄ vi lÀmnade dem och tog med oss Oliver och Äkte till Kai och Bruno dÀr vi hÀngde pÄ dagen. Hon bjöd pÄ lunch och jag bakade en rabarberpaj pÄ rabarber som jag fÄtt med frÄn mamma.

I mÄndags var det klÀmdag, jag var pÄ jobbet och Chadli jobbade hemma med Jesper. Mamma skulle egentligen haft honom men han va sÄ hÀngig sÄ bÀttre att ha pappa hemma.

Ny skjorta och jeans frÄn NY och hittade nya skor hÀr hemma.
 
Sprang in pÄ MOS pÄ lunchen och köpte denna blus och en svart singoallablus. Farligt nÀra...
Köpte ocksÄ hem lite vin och bubbel och hittade en avslutningspresent till Melvin som har sin första skolavslutning imorn.
 
Tobias hÀmtade killarna sÄ vi hade bara Jesper hemma pÄ kvÀllen. Vi Ät mat och drack lite vin till och tog en varsin Aperol efter, skönt med en ledig dag pÄ tisdagen.
 
SkÄl!
 
Vilken tur vi hade med vÀdret i tisdags, tvyÀrr va Jesper fortfarande hÀngig. Men vi Äkte en svÀng till GörvÀln efter att han hade sovit middag.
 
Mamma och HÄkan va ocksÄ dÀr.
 
Vi mötte upp Kenneth, Lotta och barnen dÀr ocksÄ. VÀldigt mycket folk var det!
 
Vi missade Prinsessan Victoria, men hade trevligt ÀndÄ.
 
Fixade pÄ tomten, klippte grÀset och köpte en ny matta och lite blommor till baksidan.
 
 
Sen kom Lotta, Kenneth och Tuva över sÄ grillade vi tillsammans. Mysigt avslut pÄ Nationaldagen.
 
EfterrÀtt, smördeg, pÀron, kolasÄs och vailjsÄs. Mums!
Killarna blev lÀmnade av Tobias och hann fÄ i sig en bit mat.
Vet inte vad Oliver hade gjort, rullat sig i grÀset?? För han hade 20 fÀstingar pÄ sig!! Melvin hade "bara" tvÄ. Chadli fick plocka bort dem, usch. IgÄr var de alla tre och fick pÄfyllning av TBE vaccinet sÄ om ca 2 veckor har de fullt skydd.
 
IgÄr var det jobb igen, Chadli jobbade hemma och var till lÀkaren med Jesper. Vi fick ett lÀkarintyg och stannar hemma i helgen istÀllet för att Äka till SkÄne som planerat. KÀnns bÀttre nÀr han inte mÄr bra. PÄ kvÀllen skulle jag, mamma, Rosa och Linnea setts och Àtit middag tillsammans men mamma var inte heller frisk sÄ vi fick skjuta upp det
 
TÄget strulade pÄ vÀg hem sÄ jag hoppade av i Sumpan dÀr Chadli sen hÀmtade mig. Hann in pÄ Mixit och hittade detta söta armband.
 
En liten vÀnskapsknut.
Efter vaccinet gick vi in pÄ Ikea och Ät middag och handlade nya handdukar. Idag har jag jobbat hemma, ska snart gÄ och hÀmta killarna. Var ute och tog en promenad med Jesper som inte ville somna, till slut somnade han i vagnen.
 
 
Imorn Àr vi lediga, ska gÄ pÄ Melvins skolavslutning och sÄ fÄr vi se vad som hÀnder sen eftersom det blev lite Àndrade planer för helgen!
 
Se sÄ stor han ser ut Jesper!!
 
0 kommentarer