Johanna

Nationaldagen 🇸🇪

I lördags va Jesper hängig och gnällig på dan, vi var ute och gick en promenad och sen sov han en stund. Vi var bjudna på middag hos mamma och Håkan som bjöd på gott grillat. Tyvärr var inte Jesper på sitt bästa humör vilket inte är så konstigt men det gjorde att vi åkte hem lite tidigare. Tobias lämnade Melvin där som följde med hem och nu var det Olivers tur att få sova kvar hos mormor.

I söndags va jag och Melvin och plockade liljekonvaljer till mamma, hann inte göra det i lördags. Så vi lämnade dem och tog med oss Oliver och åkte till Kai och Bruno där vi hängde på dagen. Hon bjöd på lunch och jag bakade en rabarberpaj på rabarber som jag fått med från mamma.

I måndags var det klämdag, jag var på jobbet och Chadli jobbade hemma med Jesper. Mamma skulle egentligen haft honom men han va så hängig så bättre att ha pappa hemma.

Ny skjorta och jeans från NY och hittade nya skor här hemma.
 
Sprang in på MOS på lunchen och köpte denna blus och en svart singoallablus. Farligt nära...
Köpte också hem lite vin och bubbel och hittade en avslutningspresent till Melvin som har sin första skolavslutning imorn.
 
Tobias hämtade killarna så vi hade bara Jesper hemma på kvällen. Vi åt mat och drack lite vin till och tog en varsin Aperol efter, skönt med en ledig dag på tisdagen.
 
Skål!
 
Vilken tur vi hade med vädret i tisdags, tvyärr va Jesper fortfarande hängig. Men vi åkte en sväng till Görväln efter att han hade sovit middag.
 
Mamma och Håkan va också där.
 
Vi mötte upp Kenneth, Lotta och barnen där också. Väldigt mycket folk var det!
 
Vi missade Prinsessan Victoria, men hade trevligt ändå.
 
Fixade på tomten, klippte gräset och köpte en ny matta och lite blommor till baksidan.
 
 
Sen kom Lotta, Kenneth och Tuva över så grillade vi tillsammans. Mysigt avslut på Nationaldagen.
 
Efterrätt, smördeg, päron, kolasås och vailjsås. Mums!
Killarna blev lämnade av Tobias och hann få i sig en bit mat.
Vet inte vad Oliver hade gjort, rullat sig i gräset?? För han hade 20 fästingar på sig!! Melvin hade "bara" två. Chadli fick plocka bort dem, usch. Igår var de alla tre och fick påfyllning av TBE vaccinet så om ca 2 veckor har de fullt skydd.
 
Igår var det jobb igen, Chadli jobbade hemma och var till läkaren med Jesper. Vi fick ett läkarintyg och stannar hemma i helgen istället för att åka till Skåne som planerat. Känns bättre när han inte mår bra. På kvällen skulle jag, mamma, Rosa och Linnea setts och ätit middag tillsammans men mamma var inte heller frisk så vi fick skjuta upp det
 
Tåget strulade på väg hem så jag hoppade av i Sumpan där Chadli sen hämtade mig. Hann in på Mixit och hittade detta söta armband.
 
En liten vänskapsknut.
Efter vaccinet gick vi in på Ikea och åt middag och handlade nya handdukar. Idag har jag jobbat hemma, ska snart gå och hämta killarna. Var ute och tog en promenad med Jesper som inte ville somna, till slut somnade han i vagnen.
 
 
Imorn är vi lediga, ska gå på Melvins skolavslutning och så får vi se vad som händer sen eftersom det blev lite ändrade planer för helgen!
 
Se så stor han ser ut Jesper!!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress