Halv risig...

 
Igår efter frukost gick vi igenom lamporna på bilen och bytte ut två som var trasiga, fyllde på olja och spolarvätska i båda bilarna. Hoppas att besiktningen går bra på onsdag! Sen åkte jag och killarna till mamma och Håkan en stund, Tobias åkte till Bauhaus och handlade lite vi behövde.
 
Hade tänkt åka till Ikea men åkte hem och ordnade med lite lunch innan Jojjo och Sussie kom och vi åkte vidare till Micka. Hon hade dukat fram massor med gott och vi satt och pratade ikapp. Oliver var vaken hela tiden vi var där och somnade sen i bilen på väg hem. Tyvärr var Nina sjuk och Carro hade möte inför dop, men annars var alla samlade, mysigt att ses!
 
Micka har dukat fram godsaker.
 
Tjejgänget!
 
När jag kom hem så fick Oliver gröt och sen drog jag iväg till Ikea och köpte advenstljus, hittade en annan ljusstake som jag också köpte, tyckte den passar bra vid altandörren.
 
 
Kände att jag började få lite ont i halsen och bli förkyld... Melvin och Oliver är också förkylda. Jag gick och la mig redan vid nio. Oliver sov hyffsat inatt, vaknade två gånger och ville sedan gå upp vid 6-tiden. Det var Tobias tur att gå upp så jag fick sova vidare till 9:30. Melvin fick vara hemma idag eftersom han var lite hängig igår kväll och fortfarande var så snorig. Han kom in till oss flera gånger inatt, trots att vi lyfte tillbaka honom och till slut fick han och Tobias gå och lägga sig i Ludvigs säng. Vi funderar på att skaffa en våningssäng till killarna så de sover tillsammans, så kan de ha det andra rummet som lekrum. Det är ändå snart dags för Melvin att få en större säng. Vi har lite planer för övervåningen, får se om vi kan hitta nån säng till bra pris!
 
Nu ska jag gå och koka te, snart börjar en film på kanal C som jag vill se!
 
Imorn kommer Jelena och Sara från mitt jobb hit med sina små, jag ska bjuda på lunch och fika! Och så ska jag skicka iväg Tobias på ett ärende till Sickla, jag har letat efter en paljettkjol över hela stan och det fanns en i min storlek på Åhlens i Sickla, måste HA!! Ska ha den på julfesten, ni får se bild på fredag ;)
 
Idag har jag köpt årets första julklapp! Bara några kvar då... Ska ändå bli mysigt att få pynta till helgen och barnen får se julkalendern och öppna luckor. Och så julpyssel/bak/marknad i Trosa på söndag - första advent! MYS:)
0 kommentarer